Kriptolar:
29757
Bitcoin:
$66.896
% 0.04
BTC Dominasyonu:
%54.3
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 0.29
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.896
BTC Dominasyonu:
% 54.3
Piyasa Değeri:
$2.43 T

Ünlü Milyarderin Altcoin Sepeti Sızdı: İşte İçindeki Coinler!

Milyarder Mark Cuban’ın Ethereum cüzdanı, Shark Tank yatırımcısının en son altcoin cüzdanına bir bakış açısı sunuyor. İşte yatırımcının cüzdanında yer alan kripto para birimleri…

Mark Cuban’ın altcoin cüzdanında

EtherScan’a göre Ethereum, Cuban’ın cüzdanındaki en büyük varlık olmaya devam ediyor, ancak Circle’ın USDC stablecoin’i şimdi iki numarada yer alıyor.  USD Coin, 1:1 temelinde ABD dolarına sabitlenmiş bir stablecoin’dir. Şu anda Cuban’ın Ethereum cüzdanında 260.462 USDC bulunuyor. Bu da, portföyünün yüzde 54’ünden fazlasının USDC’den oluştuğunu gösteriyor. USDC, portföyünde geçen ayın sonlarına kadar mevcut değildi.

3 numarada, veri paylaşımı ve ilgili hizmetler için merkezi olmayan bir ekosistem olan Ocean Protocol (OCEAN) yer alıyor. coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere kripto para birimlerine yönelik olumlu görüşleriyle bilinen Cuban, yaklaşık 64.249 dolar, yani cüzdanının yaklaşık yüzde 13’ü değerinde OCEAN’a sahip.  Cuban’ın dördüncü en büyük kripto holdingi, yaratıcı merkezli, non fungible token (NFT) platformu Rarible’ın yönetişim tokenı olan RARI’dir. Yatırımcının 51.132 dolar değerinde 6632 RARI’sı var.

Cuban’ın favori altcoin’lerinden biri Ethereum

Milyarderin cüzdanındaki RARI’nın ardından, Olympus merkezi olmayan özerk organizasyonun (DAO) tokenı olan gOHM var. Şu anda 18.921 dolar değerinde 5.9 gOHM’ye sahip. Cuban ayrıca, merkezi olmayan müzik yayın protokolü Audius’un yerel tokenı olan bir AUDIO çantasına sahiptir. Dallas Mavericks’in sahibi yaklaşık 12.687,45 dolar değerinde 10000 AUDIO’ya sahip. Milyarderin başka yerlerde kripto cüzdanları olup olmadığı net değil.

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere kripto girişimcisi yakın zamanda ETH konusunda “çok iyimser” olduğunu belirtti. Ethereum’u proof-of-stake sisteminden hisse kanıtı sistemine götürecek olan birleşmeyi, piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto varlığı için büyümenin kilit bir katalizörü olarak tanımladı. Ayrıca, birleşme madenciliği modası geçmiş hale getirdiğinden, genel ETH arzının muhtemelen azalacağını ve yukarı yönlü baskıyı destekleyeceğini söyledi. Cuban, birleşme tamamlandığında ETH’nin deflasyonist bir varlık olma yolunda olacağını tahmin ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir