Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.306
% 1.12
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.306
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Ünlü Milyarder: Sermaye Bitcoin ve O 3 Altcoin’e Akacak!

Shark Tank yıldızı Kevin O’Leary, uygun koşullar karşılanırsa büyük bir “büyük” sermaye dalgasının Bitcoin ve altcoin alanına taşabileceğini söylüyor. İşte detaylar…

Kevin O’Leary’den Bitcoin ve altcoin yorumu

Kripto fenomeni Anthony Pompliano ile yeni bir röportajda risk sermayedarı, milyarlarca dolarlık kurumsal sermayenin önde gelen kripto paralar Bitcoin (BTC) ve Ethereum’un yanı sıra ETH rakibi Solana (SOL) ve ölçeklendirme çözümü Polygon’a (MATIC) geçebileceğini söylüyor. Ancak, bu sermaye akışının ancak stablecoin düzenlemeleri ile gerçekleşeceğini düşünüyor. O’Leary, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Ek uyum maliyetleri, daha fazla ifşa [ve] daha fazla şeffaflık gerektirse de, biraz düzenleme alabilirsek, kripto piyasasına girmeyi bekleyen kurumsal sermayenin taşkınlarını açar. Sadece bir ödeme sisteminde, diyelim ki dört ya da beş farklı stablecoin lisanslandı, olağanüstü bir sonuç olurdu çünkü ilk defa 500 ila 900 milyon dolar arasında değişen devlet fonlarından yüzde bir ya da iki ya da üç endeksli tahsisat alabileceksiniz.  Bunu yapan tek kişi ben değilim, başkaları da var. Ama bu fonların yöneticileriyle sürekli konuşuyoruz ve tekrar tekrar aynı şeyi söylüyorlar. Bana biraz politika verin, bana SEC ile ofsayt olmadığımı gösterin. Size yüzde bir, hatta yüzde üç tahsis edeceğim. Bu Bitcoin için geçerli, Ethereum, Solana, Polygon [ve] stablecoin’ler için de geçerli.

Yani O’Leary, kripto alanındaki düzenlemelere dikkat çekiyor ve büyük yatırımcıların alana tekrar giriş yapması için gerekenin bu olduğunu söylüyor.  “Bana sadece düzenlenmiş bir pozisyon verin – tek istedikleri bu,” diyor. O’Leary ayrıca düzenlemelerin BTC için muhtemelen 100.000 dolarlık bir fiyat etiketi getirebileceğini söylüyor. “Bitcoin’i 100.000 dolarda görmek istiyorsanız, bunu böyle yapacaksınız. Ona tahsis etmek için egemen servet fonlarını alacaksınız,” diye ekliyor.

Piyasada son durum nedir?

Bu sırada Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere kripto para birimleri, düşüş yaşıyor. En büyük kripto para birimi Bitcoin, yüzde 3’lük bir düşüş ile 19.700 dolar seviyelerinde işlem görüyor. Böyle olumsuz bir piyasa koşulu sırasında, Grayscale’in Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) gibi kripto hisse senetleri, fon şu anda Net Varlık Değerine (NAV) göre yüzde 31 indirimle işlem gördüğü için büyük ölçüde kan kaybetti.

Bazılarına göre, gelen Three Arrows Capital tasfiyesinin neden olduğu devam eden satışlar nedeniyle sıkıntının daha da artacak. Bu arada, 1 BTC’den daha azına sahip bireysel yatırımcılar, büyük kripto fonları temkinli bir yaklaşım benimsediği için aktif olarak varlık biriktiriyor. Aylık girişleri aylarca süren agresif çıkışlardan sonra mütevazı bir seviyeye dönüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir