Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$57.157
% 4.84
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 57.157
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

Bu 2 Metaverse Coin’den Dev Ortaklıklar: Fiyatlar Sıçradı!

Geçtiğimiz gün boyunca, 2 metaverse coin projesinde yenilikler yaşandı. Bu gelişmeler sonrası kripto para fiyatlarında artış gözlemlendi. İşte detaylar…

Playboy, metaverse coin SAND ile ortaklık kurdu

Pazartesi günü yapılan bir duyuruya göre, Playboy malikanesinin sanal versiyonu, bir dizi oyun, sosyal ve programlanmış etkinliğin yanı sıra, NFT’lerden oluşacak. İkonik “yaşam tarzı markası” Playboy, MetaMansion’ı başlatmak için NFT tabanlı Metaverse oyun platformu The Sandbox ile işbirliği yaptı. MetaMansion ayrıca Playboy’un Ekim 2021’de her biri yaklaşık 800 dolara satılan 11.953 tokenize tavşan avatarından oluşan Rabbitars NFT projesini de temel alıyor. Bu NFT’lerin Hodler’ları yakında sanal konakta özel deneyimlere erişebilecekler. Ancak, ayrıntılar ve lansman tarihi henüz detaylandırılmadı.

Yazma sırasında, OpenSea’deki Rabbitar NFT’lerinin taban fiyatı 0.19 Ether (ETH), yani kabaca 206 dolar seviyesinde yer alıyor. Bu durum, Ekim ayında piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 74.25’lik bir düşüşe işaret ediyor. The Sandbox ayrıca, kullanıcıların komşu NFT arazilerini bu çeyreğin sonlarında MetaMansion’a bağlayabileceklerini belirtti. Aralık ayında The Sandbox tabanlı Snoopverse’te birisinin Snoop Dogg’un komşusu olmak için 450.000 dolar ödediği göz önüne alındığında, arazi için güçlü bir talep olabilir.

The Sandbox operasyonlar müdürü ve kurucu ortağı Sebastien Borget, “Playboy, nesilleri aşmıştır ve Web3’e erken başarı ile cazibe elde etmiştir. Yaşam tarzı ve eğlence içeriğiyle semboliktir” dedi. Playboy, Nifty Gateway aracılığıyla bir dizi tokenleştirilmiş orta sayfa çıktıktan sonra geçen yıl Nisan ayında NFT alanına girdi.  The Sandbox, popüler şahsiyetler ve markalardan uzun bir ana akım ortaklıklar listesi çekmeyi başardı. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere bu da projeye olan ilgiyi artırdı. Örneğin Care Bears, Warner Music, The Walking Dead, Snoop Dogg, Deadmau5, Atari, The Smurfs ve Adidas’a ev sahipliği yapıyor.

GameStop, NFT pazaryerini piyasaya sürüyor

Bu sırada GameStop, NFT pazarını açtı. GameStop, dijital sanat koleksiyonları için ilk destekle NFT pazarına açık beta erişimi başlattı. Şirket, pazarı “gözaltına alınmayan, Ethereum Katman 2 tabanlı bir pazar yeri” olarak tanımlıyor. Bu pazaryeri Loopring (LRC) üzerine kuruludur. GameStop, bu pazaryerini “Blockchain’de temsil edilen ve güvence altına alınan” dijital varlıklara gerçekten sahip olmanın bir yolu olarak tanıtıyor. Kullanıcılar, şirketin kendi GameStop Cüzdanı da dahil olmak üzere çeşitli kripto cüzdanlarını siteye bağlayabilir.

Sitede halihazırda 53.300 NFT ve 236 NFT koleksiyonu listelenmiş halde. GameStop şu anda yalnızca kendi platformunda basılmış NFT’leri desteklese de, OpenSea gibi diğer pazarlarda da mevcut olan koleksiyonlara sahiptir. GameStop, pazarın lansmanı için şu anda satılık olmayan iki NFT yayınladı. İlk raporlar GameStop’un NFT’leri video oyunlarıyla entegre etmesini beklerken, bu özellik şu anda mevcut değil. Bunun yerine şirket, gelecekte platformu Web3 oyunlarına ve diğer Ethereum katmanlarına genişletecek.

Özellikle, yaklaşan bir Immutable X entegrasyonu; Illuvium, Gods Unchained, Guild of Guardians, Ember Sword ve Planet Quest gibi oyunlarla ilişkili NFT’lere erişim sağlayacak. GameStop’ın duyurusu ile Loopring’in LRC tokenının fiyatı hafif bir sıçrama yaşadı. LRC, geçtiğimiz gün boyunca 0.37 dolardan 0.412 dolara kadar yükseldi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir