Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.891
% 5.72
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.891
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Ünlü Milyarder: Bu 2 Altcoin’de Devasa Pozisyon Aldım!

Milyarder Mark Cuban, kripto para birimi alanındaki her sektörün gerçek değeri ve işlevi olduğuna inandığı şeyi tartıyor ve devasa pozisyon aldığı iki altcoin projesini paylaşıyor.

“Bu yüzden bu altcoin projelerinden bir ton aldım”

Verdiği yeni bir röportajda Mark Cuban, Bitcoin’in her zaman bir değer deposu olarak işlev göreceğini, ancak BTC’yi her şeyden önce dijital varlık olarak gören maksimalistlerle aynı fikirde olmadığını söylüyor:

Bitcoin maxi, sadece Bitcoin’in dünyaya sahip olacağını ve dünyayı nihai para birimi olarak değiştireceğini düşünen insanlardır. Öyle değil, ancak Bitcoin gerçekten harika bir değer deposu.

Shark Tank yatırımcısı daha sonra iki ana altcoin kategorisini ve daha spekülatif tokenlerin tezgah üstü (OTC) hisse senetleriyle nasıl karşılaştırıldığını tartışıyor ve şunları söylüyor:

İki tür token var. Bir faydası olan token’ler ve bir de sadece takas edilmek üzere orada olan ‘shitcoin‘ olarak adlandırılan token’ler var. OTC hisse senetleri gibi sadece spekülasyon fırsatları sunuyorlar. Bu açıdan bazı token’ler hisse senetleriyle eşdeğeridir.

Mark Cuban, kripto yatırımcısı olarak ana ilgi alanı olan altcoin projelerinin neden Ethereum (ETH) ve Polygon’da (MATIC) devasa pozisyonlar biriktirdiğini açıklayarak devam ediyor:

Son olarak, Ethereum gibi faydası olan tokenler var. Akıllı sözleşmeler olarak adlandırılan bu şeylere sahipler ve farklı şeylerle trade yapmanıza izin veriyorlar. NFT’ler, Ethereum’daki sigorta sözleşmeleri olsun, bir çok farklı şey var. İşte asıl artının burada olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden bir ton ETH ve MATIC sahibiyim. Çünkü akıllı sözleşmeler, internet için HTML veya Javascript gibidir.

Ünlü milyarder, stablecoin’lere ilişkin ne düşünüyor?

Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere bu haftanın başlarında, internet dedektifleri Ethereum cüzdanının içeriğini ortaya çıkardı. Milyarder, bolca ETH ve çeşitli diğer altcoin projeleri tutmanın yanı sıra, önemli miktarda Circle’ın ABD Doları Parası (USDC) stablecoin’ine da sahip. Ünlü milyarder, stablecoin’lerin işleviyle ilgili olarak şunları söylüyor:

Stablecoin’ler, kripto dünyasının para birimi gibi. İki tür stablecoin var. Biri dolara sabitlenmiş ve en yaygın tür USDC’dir. Birinin kripto cüzdanında bir token olan her USDC doları için, hazinesindeki bir banka hesabında buna denk gelen gerçek bir ABD doları var. Yani bu nispeten güvenli. İkinci tür algoritmik stablecoin’ler. Bunlar daha riskli. Bu yüzden düzenleneceğini düşünüyorum. Bunun kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir