Kriptolar:
29756
Bitcoin:
$67.083
% 1.25
BTC Dominasyonu:
%54.4
% 0.24
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 3.07
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 67.083
BTC Dominasyonu:
% 54.4
Piyasa Değeri:
$2.43 T

Shiba Inu 3. Büyük Metaverse Haberini Duyurdu!

Japon köpek ırkından esinlenen meme coin projelerinden ikincisi olan Shiba Inu (SHIB), Metaverse arazi satış etkinliğinin üçüncü aşamasına geçiyor.

Shiba Inu metaverse’de halk günleri başlıyor

Popüler köpek kriptosu Shiba Inu, halka açık satış etkinliği olan Metaverse arazi satışı olan SHIB: The Metaverse’ün üçüncü ve son aşamasını açıklayacak. Herkese açık satış etkinliği, ilk iki aşamayı temsil eden teklif ve hak sahibi etkinliğinin ilk 10 gününden sonra başlayacak şekilde ayarlanmıştı. Herkese açık satış etkinliğinde, herkes harita üzerinde kalan kullanılabilir arazileri sabit bir fiyatla ve ekosistem varlıklarının hiçbirini kilitlemeye gerek kalmadan satın alabilecek.

ShibTheMV için Kamu Satışı yaklaşırken, Holder Etkinliği sırasında güzel planlar arıyorsunuz, ne kadar heyecan verici!

Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere genel olarak, SHIB: Metaverse 100.595 arsadan oluşacak. Bazı araziler Metaverse içinde seyahat için kilit yerleri temsil ettikleri ve ortak zemin olarak kullanılmak üzere özel kaldıkları için kilitli kalacak. Bunlar yolları (koridorları) temsil edecek: Caddeler, Bulvarlar ve Merkezler. Halka açık olanlar ise satın alınabilecek. Üç gün süren teklif etkinliği, SHIB Metaverse’deki arazilere en erken erişim imkanı sağladı.

SHIB’nin benimsenmesi genişlemeye devam ediyor

Meme coin’inin benimsenmesi artmaya devam ederken, balina izleme platformu WhaleStats’a göre, bir Tolkien karakteri olan ‘Bombur’ takma adlı balina son iki gün içinde cüzdanına büyük miktarda SHIB ekleyerek, toplamda tutarı 105 milyar token’e çıkardı.

WhaleStats tarafından paylaşılan verilere göre, büyüklük bakımından 20. sırada yer alan ‘Bombur’ adlı Ethereum balinası önceki gün 50.992.035,458 SHIB aldıktan sonra, bugün de erken saatlerde toplam 54.045.382.286 SHIB satın aldı. Bombur, bu iki parça alım için toplamda yaklaşık 1,5 milyon doları gözden çıkardı.

Bu arada, SHIB daha fazla Bitcoin of America ATM’sine eklendi ve Welly’nin SHIB fast-food zinciri tarafından 300’den fazla franchise talebi alındı. Shiba Inu, Nisan ayının başlarında Robinhood trade platformunda uzun zamandır beklenen listelemenin ardından büyük ilgi gördü. SHIB, yazının yazıldığı sıralarda, günlük bazda %2,54 düşüşle 0,00002425 dolardan işlem görüyordu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir