Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.323
% 1.47
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.323
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Ünlü Milyarder, Altcoin Sepetini Açıkladı: 32 Pozisyonum Var!

Shark Tank yıldızı Kevin O’Leary düzinelerce kripto projesine yatırım yapmış olabilir, ancak çalışması için sadece iki tanesine ihtiyacı olduğunu söylüyor. Sepetindeki altcoin projelerinden bahseden ünlü milyarderin paylaşımlarını okuyucularımız için hazırladık.

Ünlü milyarderin altcoin tercihleri neler?

Coinmuhendisi.com haberlerinde de değerlendirmelerine yer verdiğimiz Kevin O’Leary, verdiği yeni bir röportajda, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Polygon (MATIC), Hedera (HBAR), Helium (HNT) ve Avalanche (AVAX) gibi kriptoları bir token olarak değil, yazılım olarak gördüğünü söylüyor. Projelerin uzun vadede ayakta kalmasının tek yolunun masaya bir tür ekonomik değer getirmeleri olduğunu belirten ünlü milyarderi şu ifadeleri kullanıyor:

Bana sadece yatırım yaptığım Polygon’u verin. Temel olarak, ‘Bak, işlemleri bir araya getirelim ve bunları tek bir işlemde Ethereum’a aktaralım, gaz ücretlerini büyük miktarda azaltalım, bu Hindistan’da işe yarıyor.’ Neden olmasın? Ben buna yatırım yapmıyor muyum? Bu güzel bir fikir. Orada gerçek bir ekonomik değer var.

“Helium ile aynı, eğer (telekomünikasyonu) değiştirecekse. Bu fikri sevdim” diyen Kevin O’Leary, “Solana, Blockchain’ini hızlandıracak mı?” sorusuna şu cevabı veriyor:

Pekala (Solana CEO’su) Sam Bankman-Fried, ‘Evet’ diyor. Neden buna %5’lik bir pay koymayalım? Kimin kazanacağını bilmiyorum, 32 pozisyonum var. Sadece ikisinin çalışması gerekiyor ve bir sürü para kazandım.

“Piyasada 32 pozisyonum var, sermayenin %20’sini bağladım”

Kevin O’Leary, mevcut kripto piyasasını 1990’larda internetin ilk günleriyle karşılaştırıyor ve “Evet, bunlardan bazıları Pets.com olacak, ancak diğerleri muazzam değer katacak ve nesillerinin Google’ları ve Microsoft’ları olacak” diyor. Ünlü milyarder ayrıca sermayesinin %20’sini kriptoya ayırdığını da belirtiyor:

Bir varsayımda bulunuyorum ve yanılıyor olabilirim, ancak önümüzdeki 10-12 yıl içinde kripto, S&P’nin 12. sektörü olacak. 11 sektör var. Bir devlet fonunun veya emeklilik planının sermayeyi nasıl yönettiğine bakarsanız, herhangi bir sektörde %10’a kadar ve herhangi bir isimde %5’e kadar pay ayırıyorlar.

“Benim gibi kripto konusunda gerçekten boğaysanız, şirketin sermayesinin %20’sini kriptoya ve %5’ten fazlasını herhangi bir kripto paraya, token’e, Blockchain’e veya Katman-2 altcoin projelerine koyabilirsiniz” diyen Kevin O’Leary, sözlerini şöyle bitiyor:

Ben de böyle yaptım. 32 pozisyonum var, sermayenin %20’sini bağladım. Cehennem gibi dalgalı, ama buna razıyım çünkü önerilen tüm bu politikanın bir noktada kabul edileceğini varsayıyorum.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir