Kriptolar:
29660
Bitcoin:
$62.752
% 2.64
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.18
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.18
Korku & Açgözlülük:
56 / 100
Bitcoin:
$ 62.752
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Ünlü İsim SAND, MANA Değil: Bu Metaverse Coin’i Seçti!

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, Elon Musk’ın Twitter teklifinden çekilmesi konusunda görüş beyan etti. Ayrıca, yeni bir platform oluşturma planından bahsetti. Bu arada Amerikalı ünlü Kevin Hart, popüler metaverse coin’leri SAND ve MANA yerine Cardano’yu tercih etti.

Elon Musk’ın Twitter anlaşmasından çekilmesi kolay olmayabilir

Coinmuhendisi.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, Elon Musk, Twitter anlaşmasından çekilmek istiyor. Ancak, çekilmek o kadar da kolay olmayabilir. Nitekim, Twitter Yönetim Kurulu Başkanı Bret Taylor da yaptığı paylaşımla bunu doğrulamış oldu. Bu noktada Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson da görüşlerini paylaştı. Hoskinson, Tesla CEO’su Elon Musk’ın Twitter anlaşmasından çekilmesinde sorunlar olabileceğini söylüyor.

Raporlara göre, Tesla CEO’su ve SpaceX’in kurucusu Elon Musk, Cuma günü gönderilen bir fesih mektubu ile Twitter’ı 44 milyar dolara satın alma anlaşmasını sona erdirmeye çalışıyor.

Firmanın, platformunda spam botları olarak bilinen otomatik hesapların sayısıyla ilgili olarak kullanıcı verilerini yanlış temsil ettiğini iddia ediyor. Dolayısıyla bu, kaçınılmaz olarak, uzun süreli bir hukuk mücadelesinin zeminini hazırlıyor. Twitter Yönetim Kurulu Başkanı Bret Taylor, bunu bir tweet ile duyurdu.

Twitter Yönetim Kurulu, Bay Musk ile üzerinde anlaşılan fiyat ve şartlarda işlemi kapatmayı taahhüt ediyor. Ayrıca, birleşme anlaşmasını uygulamak için yasal yollara başvurmayı planlıyor. Delaware Chancery Mahkemesi’nde galip geleceğimizden eminiz.

Mahkeme uzmanları, yasal anlaşmazlığın Musk’ın muhtemelen değiştirilmiş koşullarda Twitter’ı satın almak zorunda kalacağı bir anlaşmayla sonuçlanabileceğini tahmin ediyor.

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, milyarderin Twitter’ı ele geçirme girişiminin başarısız olması durumunda Elon Musk’a sıfırdan yeni bir merkezi olmayan sosyal medya platformu oluşturmayı önerdi. Cardano’nun kurucusunun son yorumları, Twitter anlaşmasında önemli bir karara varılana kadar böyle bir teklifin askıya alınabileceği anlamına gelebilir.

Amerikalı ünlü Kevin Hart, SAND değil Cardano’yu seçti

Metaverse alanında Decentraland (MANA) ve The Sandbox (SAND) ilk akla gelen projelerdendir. Çoğu ünlü bu alana girerken bu projeleri tercih ediyor. Ancak, Amerikalı ünlü Kevin Hart, farklı bir tercih yaptı.

Ünlü isim, Cardano’nun Metaverse’ine girmeye hazırlanıyor. Komedyen, bir Metaverse inşa etmek için Virtua’yı kullanmayı planladığını açıkladı. Terra Virtua ve Cardano, Nisan ayında Virtua NFT piyasasını geliştirmek için işbirliği yaptı. Cardano Island, Cardano Metaverse’in bir temsili olarak hizmet ediyor.

Kevin Hart, Cardano’da NFT’leri başlatan Martin Lawrence ve Snoop Dogg gibi diğer Amerikalı ünlülerin saflarına katılıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir