Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.663
% 3.29
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.663
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Ünlü Hedge Fonu, Bu 2 Altcoin’den Borsaya Yığdı!

Kripto hedge fonu Three Arrows Capital, iflas koruması için başvuruda bulunduktan birkaç gün sonra, altcoin transferleri gerçekleştirdi. İşte detaylar…

Three Arrows Capital, altcoin transferleri gerçekleştirdi

İflas eden hedge fonu, yakın zamanda Singapur’un mali gözlemcisi Singapur Para Otoritesi (MAS) tarafından firmanın varlıkları hakkında yanlış bilgi verdiğini ortaya çıkarmasıyla darbe yedi. Ek olarak, Three Arrows Capital, hissedarlık yapısındaki değişiklikleri MAS’a bildirmemekle suçlandı. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere piyasa türbülansının en büyük kurbanlarından biri olan fon, zirvede yönetimi altında 10 milyar dolardan fazla varlığa sahip olan en tanınmış kripto hedge fonlarından biriydi. Terra ekosisteminin çöküşünü takip eden piyasanın çöküşü, hedge fonuna ciddi şekilde zarar verdi.

Bu sırada, Blockchain güvenlik firması PeckShield tarafından sağlanan bilgilere göre, kripto para hedge fonu Three Arrows Capital, on milyonlarca dolar değerinde Tether (USDT) ve USD Coin (USDC) stablecoin’lerini kripto para borsası KuCoin’e transfer etti. PeckShield’ın verilerine göre 10 milyon dolarlık USDT ve 20 milyon dolarlık USDC, kripto para borsası KuCoin’in eline geçti.

Ancak PeckShield’ın son bir tweet’ine göre KuCoin, söz konusu hesabın Three Arrows Capital’e ait olmadığını PeckShield’a söyledi.

Kripto para kaosu devam ediyor

Kötü durumdaki kripto hedge fonu 3AC’nin, bir İngiliz Virgin Adaları mahkemesi tarafından tasfiye edilmesi emredildi. Aynı zamanda, denizaşırı borçlular Amerika merkezli korumalarını sağlayan İflas Kanunu şartları uyarınca Amerika Birleşik Devletleri’ndeki alacaklılardan koruma talep ediyor. En son gerçekleşen token transfer olayı, birçok insanın dikkatini çekti. Kyber Network’ün kurucu ortağı ve Başkanı Loi Luu, şunları söyledi:

Bir saniye, nasıl hala oraya buraya varlık gönderebiliyorlar? Ben bu noktada mahkemenin atadığı tasfiye memurunun çoktan devreye girmiş olacağını düşünmüştüm.

Bu sırada, diğer kripto para şirketlerinde de kaos devam ediyor.  Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Estonya merkezli kripto kredi platformu CoinLoan, 24 saatlik para çekme limitini 500.000 USD’den 5.000 USD’ye indirdi. Firma yaptığı açıklamada, başının belada olmadığını söyledi. Ancak “her şirket gibi biz de piyasayı dikkate almalıyız” diye yazdı. Hareketin “geçici bir değişiklik” olduğunu belirtti.  CoinLoan, aldığı önlemin “şimdi ve gelecekte istikrarlı platform operasyonları sağlamalarına” izin vereceğini iddia etti. Şirket ayrıca, “diğer bazı şirketlerin yaptığı gibi” tüm para çekme işlemlerini askıya almanın iş açısından “daha uygun” olacağını ekledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir