Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Ünlü CEO’lar Dogecoin Derken, Fiyat Bu Seviyelere Gidiyor!

Dogecoin (DOGE) fiyat tahmini, kullanıcı sayısı ve kripto para biriminin kullanışlılığı arttıkça yükselişe geçti. Elon Musk, Billy Markus ve Vladimir Tenev gibi fenomenler, son zamanlarda meme coin’e yönelik olası geliştirmeleri ele alıyor.

Dogecoin 0.20 dolara tırmanmaya hazırlanıyor

coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere, Dogecoin’in fiyatı kripto para piyasasındaki son kan banyosundan sonra toparlanmaya devam ediyor. İlk 30’daki kripto para birimleri son zamanlardaki kayıplardan kurtulmak için mücadele ederken, Dogecoin ve Shiba Inu gibi meme coin/token’ler ve metaverse coin’ler geri dönüyor. Yakın tarihli bir toplantıda, Dogecoin’in kurucu ortağı Billy Markus ve Tesla CEO’su Elon Musk ve Robinhood CEO’su Vladimir Tenev, olası yükseltmeleri ve meme projelerinin geleceğini tartıştı.

Robinhood CEO’su, takipçilerine Dogecoin’in gelecekte internetin ve insanların parası olup olmayacağını sorduğu bir tweet gönderdi. Ayrıca, Robinhood’da DOGE işlemlerinin uygulanmasından sonra, ortalama işlem maliyetlerini ve ağların nasıl geliştiğini not alarak konuyu düşündüğünü belirtiyor. Point of Sales (PoS) işlemleri söz konusu olduğunda Tenev, blok süresinin yeterince hızlı olması gerektiğini düşünüyor. Bunun bir sonucu olarak Dogecoin’in benimsenmesi artacaktır. Tenev şunları aktardı:

Doge şu anda bir dakikalık bir blok süresine sahip. Ödemeler için bu kabul edilebilir olsa da, bir banka kartı işlemini tamamlamak için gereken ortalama süreden daha kısa olduğu için 10 saniyelik bir blok süresi tercih edilir.

Tenev endişelerini ve tavsiyelerini dile getirdiğinde Markus, blok süresinin neden bir dakika olduğunu ve sisteme meydan okumaktan nasıl kaçınılabileceğini açıklayarak yanıt verdi. Musk, Dogecoin ağının kullanıcılara daha fazla güvenlik sağlarken daha duyarlı olması gerektiğini düşünüyor.

DOGE fiyat analizi

Analistler, Dogecoin fiyat trendini değerlendirdi ve yakın gelecekte 0,20 dolara yükseleceğini tahmin ediyor. FXStreet uzmanlarına göre Dogecoin’in fiyatı 0.13 ile 0.15 dolar arasında kilitlendi. Bununla birlikte, 0.13 dolar destek seviyesini kırmak ve daha yüksek (HL) ve daha düşük dipler (LL) oluşturmak, direncin ötesine ve 0,20 dolarlık hedef fiyatına doğru ivmeyi tetikleyebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir