Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.683
% 2.10
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.683
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Ünlü CEO, Bu 3 Altcoin’e Gözleri Çevirdi: Düşüşte Ralli Yapıyorlar!

Kripto para riskten koruma fonu Three Arrows Capital’in CEO’su Zhu Su, popüler altcoin projeleri Cosmos (ATOM), Fantom (FTM) ve Near’ın (NEAR) piyasanın geri kalanı düşüş eğiliminde olduğu halde neden değer kazandığına dair fikrini sunuyor. Ayrıntılar coinmuhendisi.com ’da.

3 altcoin projesi yükseliyor

CEO Su, bir dizi tweet’te, üç kripto paranın, makro yatırımcıların en az sahip olduğu kripto para birimleri arasında olduğunu söylüyor. Kripto riskten korunma fonu CEO’suna göre, makro yatırımcılar, Federal Rezerv Bankası, daralma olarak da bilinen varlık alımlarını kesmeye başladığından, kripto pozisyonlarından çıkıyor. Su, makro yatırımcıların, Covid-19 pandemisinin zirvesinde 2020 yılının Mart ayında tanık olunan piyasa çöküşünden sonra kripto pozisyonlarına girdiğini söyledi. CEO konuya ilişkin şunları söyledi:

Tarihin yola bağlı bir gerçeği ki, Covid-19 Mart 2020 bataklığının, yarılanmayı bekleyen birçok gerçek inananı, kripto severi ne yazık ki ortadan kaldırmasıdır. Yükselirken, kripto parasal koşullara daha yüksek bir beta oyunu arayan makro fonlardan bir teklif aldı. Covid-19 olsun ya da olmasın, kripto paranın zaten yükseleceğini düşünenler kampındayım. Bitcoin/S&P 500 borsa endeksi korelasyonu önemli ölçüde arttı. Şu anda gördüğümüz şey, daralma yaklaştıkça makro fon pozisyonlarının çözülmesidir. İleride çok daha düşük S&P 500 borsa endeksi/kripto korelasyonları bekliyorum. En azına sahip olan kripto para makro patlamalarının şu anki seviyelerde en iyiyi (Near, ATOM, FTM) tutması tesadüf değil.

Cosmos (ATOM) şu anda son 30 günde %80 artışla 43.93 dolardan işlem görüyor. Fantom (FTM), son 30 günde %77 artışla 2.83 dolardan işlem görüyor ve Near, yedi gün önce el değiştirdiği fiyatla 15.39 dolardan işlem görüyor. Son 30 gün içinde NEAR %100’ün biraz üzerinde arttı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir