Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.474
% 0.59
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.474
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Dikkat: Bu Altcoin İçin “Sat” Aramaları Patlama Yaptı!

Kripto piyasası şu anda bir darbe yaşıyor ve lider altcoin Ethereum en çok etkilenenler arasında. Altcoin basın zamanında, 7 günlük %19’a yakın bir kayıp yaşadı ve son 24 saatte %5 düştü. Bu düşüş, fiyatı 3.000 dolar seviyelerine kadar indirirken altcoin için internette “sat” aramaları patladı. Ayrıntılar için coinmuhendisi.com okumaya devam ediniz.

ETH 7 günlük grafik / Kaynak: CoinMarketCap

Lider altcoin için “sat” aramaları ne anlama geliyor?

İnsanların arama motorlarında Ethereum hakkında bilgi toplamaya olan ilgisinde belirgin bir artış var. Payback ltd. tarafından elde edilen bilgilere göre, Google’da ‘Ethereum sat’ aramaları son 24 saatte neredeyse 10 kat arttı. Bu aramalardaki artış, kripto endüstrisinin Çin ve Hindistan’da yaklaşan yeni kripto düzenlemeleri konusunda endişeli olduğu bir zamanda meydana geliyor. Tesla ve Mozilla’nın son zamanlardaki kripto karşıtı duruşu, tüm piyasada hissedilen gelgitlere de katkıda bulundu.

Ayrıca, bu durum, Ethereum topluluğu, EIP-1559 teklifinin yaklaşmakta olan uygulamasını ve 2022 için planlanan Ethereum 2.0’a planlı yükseltmeyi beklerken geldi. Kripto analisti Nick James’e göre, ‘Ethereum sat’ aramalarındaki artış, birçok insanın, muhtemelen giderek artan bir ayı piyasasının göstergesi olan bir piyasada fiyatların daha fazla düşmesi korkusuyla ETH varlıklarını tasfiye etmek istediğini gösteriyor.

Analist, bazıları nakde çevirmeye çalışırken, çıkarları piyasalarda neler olup bittiğini öğrenmek olan bir kesimin de bulunduğunu belirtiyor. Google aramaları, “Ethereum neden düştü?” için %2.000’in üzerinde bir artış olduğunu gösteriyor. Analiste göre bu açıkça, henüz zulalarından vazgeçmek istemeyen çok sayıda ETH sahibi olduğu gerçeğini gösteriyor.

İlginç bir şekilde, aynı gün, ‘Bitcoin sat’ için yapılan aramalar %400 arttı. Analist bu  durumun da para çekme konusunda artan bir duyarlılığı gösterdiğini ifade ediyor. Şu anda BTC, 7 günlük fiyat düşüşü %14,47 ile 40.800 dolar civarında işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir