Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.067
% 0.76
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.067
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Ünlü CEO: Altın Mı? Bununla Gerçekten Ay’a Gidersiniz!

Riskten korunma ve değer deposu varlığı olarak altın, uzun bir süredir öne çıkıyor. Ancak bazı analistler, gerek düşük fiyatı gerekse kullanım durumunun genişliği nedeniyle gümüşten de bahsediyorlar. Böyle düşünen bir isim, Guanajuato Silver CEO’su James Anderson oldu. Anderson, fiyat hareketleri sebebiyle gümüşün yatırımcıları altından daha çok desteklediğini öne sürüyor. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

James Anderson, altın ve gümüş arasında karşılaştırma yaptı

Yakın bir zamanda gerçekleşen bir röportajda Guanajuato Silver CEO’su James Anderson, gümüşün, altına göre daha büyük fiyat dalgalanmalarıyla yatırımcıları desteklediğini söyledi. Cuma günü Anderson, Mining Audiences Müdürü Michael McCrae ve muhabir Paul Harris ile konuştuç Guanajuato Silver (GSilver), Meksika’nın Guanajuato şehri yakınlarındaki gümüş ve altın madenleri üretme geçmişini yeniden etkinleştiriyor. Şirketin şu anda iki madeni var: şu anda üretimde olan El Cubo ve yeniden çalışmaya başlayan El Pinquico.

Hal böyle olunca Anderson, popüler yatırım aracı olarak görülen sarı metal ve gümüş arasında çeşitli karşılaştırmalar yapmaktan kendini alamıyor. İletişim kurduğu insanların altından çok gümüşe yatırım yaparak daha fazla kazanç elde ettiğini kaydediyor. Anderson, aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Konuştuğum yatırımcıların çoğu, altından ziyade gümüşe [yatırım yaparak] daha fazla para kazandıklarını söylüyor, çünkü gümüş çok daha fazla volatiliteye, daha büyük betaya sahip. Yani gümüş hareket ettiğinde, gerçekten aya gidebilirsiniz. Ama tabii ki de piyasaya doğru noktada girersen.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir