Kriptolar:
29660
Bitcoin:
$62.846
% 2.34
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.18
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.18
Korku & Açgözlülük:
56 / 100
Bitcoin:
$ 62.846
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Ünlü Bitcoin Borsası, 3 Yeni Altcoin Listeliyor: Fiyatlar Uçtu!

Kripto para borsası devi Crypto.com, 3 yeni altcoin projesini listeleyerek, dijital varlık listesini genişletiyor ve bu süreçte bazı büyük rallileri tetikliyor.

Ünlü kripto para borsası 3 yeni altcoin listeledi, fiyatlar yükseldi

Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz gibi, kripto para borsası Crypto.com, gelecek vaat eden üç altcoin projesini listelerine eklediğini açıkladı. Listede ilk sırada, duyurunun hemen ardından %207 yükselen Alethea Artificial Liquid Intelligence Token (ALI) yer alıyor.

ALI, zeka seviyesini yükseltmek için eğitilebilen, iNFT olarak adlandırılan, benzersiz bir akıllı, Non Fungible Token (NFT) önerisiyle bilim kurgu görsellerini ve kavramlarını metaverse’e getirmek için tasarlandı. Geçen Haziran ayında, Alice adlı ilk iNFT, Sotheby’s müzayede evinde 478.000 dolara satıldı.

Bir diğer Crypto.com listesine eklenen altcoin, açık kaynaklı, multi-chain akıllı sözleşme platformu Astar (ASTR). Eskiden Plazm olarak bilinen proje, Astar Network ve Polkadot (DOT) ekosistemi aracılığıyla katman-1 Blockchain, merkezi olmayan finans (DEFi), NFT ve merkezi olmayan özerk organizasyonlar (DAO) dahil olmak üzere çeşitli yetenekleri birbirine bağlıyor.

Yardımcı program tokeni ASTR, bahis ödülleri, işlem ücretleri ve on-chain yönetişim imkanı sunuyor. CoinMarketCap verilerine göre gün içinde 0,20 doları gören Astar, yazının yazıldığı sıralarda son 24 saat içinde %14,98 arttı ve 0,1979 dolardan işlem görüyordu. Bir hafta önceki fiyatı 0,11 dolar olan ASTR, haftalık bazda yaklaşık %72’nin üzerinde bir kazanç sağladı.

Crypto.com uygulamasına yeni başlayanlar listesinin sonuncusu, birkaç farklı türde bir düzine oyun sunan mobil küresel oyun platformu Wemix (WEMIX). Wemix, ücretleri düşürmeye yardımcı olmak için hibrit bir kamu ve özel Blockchain yapısı kullanıyor ve kripto varlıklarının trade’inden ziyade kullanıcıların oyun deneyimine vurgu yapılıyor.

Şu anda Wemix, son 24 saatlik sürede %4,48 düşüşle 4,42 dolardan işlem görüyor. Bununla birlikte altcoin, 14 Mart’ta aylık en düşük seviyesi olan 4,18 dolardan %10,2 yükseldi. Yeni eklenen üç token’den yalnızca ALI, ABD’de trade için kullanılabiliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir