Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$57.319
% 4.57
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 57.319
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

Ünlü Analist, Shiba Inu’da Bu Seviyelere Bahis Yapıyor!

Shibburn aracılığıyla 22 milyar Shiba Inu tokeni 497 işlemde imha edildi ve kalıcı olarak dolaşımdan çekildi. Dogecoin katili Shiba Inu, geçtiğimiz hafta 22.000 yeni holder kazandı ve traderlar arasında yükseliş hissini körükledi. Shiba Inu’da boğa potansiyeli belirleyen analistler, meme coin’in eğiliminde bir tersine dönüş öngörüyorlar.

Shiba Inu token yakma yoğunlaşıyor: 22 milyar SHIB yandı

Popüler meme coin’i Shiba Inu, 22.000 yeni SHIB holder’ı eklediğinden, kripto topluluğunda benimsenmede bir artışa tanık oldu. Ayrıca Dogecoin katili, dolaşımdaki arzını azaltarak büyük SHIB yanması ile karşı karşıya kalmaya devam ediyor.

Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere SHIB yanması, 497 işlem üzerinde son 22 milyar SHIB imhasıyla yoğunlaştı. SHIB yakma portalından alınan verilere dayanarak, toplam 410.36 trilyon SHIB tokeni yakıldı. Bu, Shiba Inu’nun toplam arzının %41’inden fazlasını temsil ediyor.

Shiba Inu’nun hızlı yanması, yanmış tokenleri dolaşımdan çekiyor ve mem coin’in arzını azaltıyor. Uzmanlar, borsalar arasında arzdaki düşüşün fiyatları daha da yükseltmesini bekliyor. Son 24 saat içinde, meme coin’in yakılma hızını belirlemek için kullanılan bir gösterge olan SHIB yanma oranı %61,46 arttı.

SHIB yanma oranı / Kaynak: Shibburn

SHIB fiyatı bu boğa sinyaliyle patlayabilir

Popüler meme coin’i Shiba Inu fiyat trendini değerlendiren analistler, SHIB fiyatında bir toparlanma öngörüyor. Kripto analisti Crispus Nyaga, dört saatlik fiyat grafiğinin Shiba Inu’nun son birkaç gündür konsolidasyon aşamasında olduğunu gösterdiğini belirtiyor.

Shiba Inu 0,000011 dolardan destek buldu ve o zamandan beri meme parası yükseldi. Crispus Nyaga, SHIB fiyatının azalan bir trend çizgisinin üzerinde kaldığını ve yükselişine devam edebileceğini savunuyor. Analist, Shiba Inu’ya yönelik bir yükseliş görünümüne sahip ve Dogecoin katilinin yükseliş trendinin devam edeceğini öngörüyor.

SHIB fiyat dört saatlik grafik

Yazının yazıldığı sıralarda CoinMarketCap verilerine göre piyasa değeri bakımından 16. sırada bulunan SHIB, 0,00001186 dolardan işlem görüyordu. Mevcut durumda meme coin’i 0,00008845 dolarlık ATH seviyesinden yaklaşık %87 uzakta bulunuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir