Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Ünlü Analist, Bomba Shiba Inu Tahmini Yaptı!

Shiba Inu fiyatı, token burn etkinlikleri ve balinaların birikimi eşliğinde yatırımcılar arasında boğa beklentisini güçlendiriyor. Bu temeller sağlam olduğundan, ünlü bir kripto uzmanına göre fiyat patlayabilir.

Shiba Inu fiyatı dev token yakımlarıyla yükseliyor

Geçen hafta, Çarşamba günü erken saatlerde 159 milyon SHIB’lik tek bir transfer de imha edildi. Yakılan SHIB’leri izleyen Shibburn’den alınan verilere göre, 84 işlemde ölü cüzdanlara 1,2 milyar SHIB aktarıldı. Aylık yakma etkinlikleri ve topluluk katılımı yoluyla, rekor miktarda Shiba Inu ölü cüzdanlara taşınarak kalıcı olarak dolaşımdan kaldırıldı. 743 milyon SHIB bir gecede imha edildi ve 575 milyon SHIB iki gün içinde yakıldı.

Token yakmak, SHIB’yi dolaşımdan çıkarır ve bir talep açığını körükler. Bu, meme token üzerindeki satın alma baskısını artırarak Shiba Inu’nun yükselmesine neden olabilir. Destekçilere göre Shib token yakma operasyonları, Ethereum balinaları tarafından stoklanması ve SHIB’nin gerçek dünyada öfkeyle kabul edilmesi, Dogecoin katilindeki son fiyat artışını körükleyen başlıca nedenler.

Balinalar Shiba birikimini sürdürüyor, analiste göre etkisi büyük olabilir

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, 18 Nisan 2022’de, ‘Bombur’ olarak bilinen bir Ethereum balinası, son düşüş sırasında 50.5 milyon SHIB satın aldı. Şaşırtıcı bir şekilde, Baltimore’daki bir Porsche bayisi, Shiba Inu’nun bir ödeme yöntemi olarak benimsendiğini duyurdu. Shiba kullanıcıları artık SHIB token’leri bir Porsche satın almak için kullanabilir ve meme token’in kabulünü hızlandırabilir.

Ünlü bir kripto uzmanı olan @kingthies’e göre, temelleri iyi olduğu için Shiba Inu fiyatı patlayabilir:

SHIB, temelleri hakkındaki fikrinizi umursamıyor ve içinde olsanız da olmasanız da yeniden yükselişe geçecek. Yeşil renk, yeterince görüldüğünde herkesin fikrini değiştirebilir.

FXStreet’teki analistler, Shiba fiyat trendini değerlendirdi ve boğa beklentilerini paylaştı. Shiba Inu’nun fiyatının iki katına çıkabileceğini tahmin ediyorlar çünkü meme coin’in fiyatı paralel bir kanal oluşturdu ve alt trend çizgisinin yeniden testleri SHIB’yi 0.00000454 dolara bir atılım için hazırlanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir