Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.784
% 0.34
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.784
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Uniswap’tan Yeni Gizlilik Politikası

Uniswap v3

Uniswap, resmi web sitesine göre yeni bir gizlilik politikası yayınladı.

En büyük merkeziyetsiz borsalardan (DEX) Uniswap, yeni gizlilik politikasında, DEX’in kullanıcıların kripto cüzdanlarına bağlı belirli zincir içi ve zincir dışı verileri topladığını belirtiyor.

Uniswap, Yeni Gizlilik Politikasında Kullanıcı Verilerini Topluyor

Uniswap, topladığı veriler konusunda şeffaflık sağlamak için yeni bir gizlilik politikası yayınladı.

Kamuya açık zincir içi verilerin, bilinçli kararlar alınmasına yardımcı olmak için analiz edildiği açıklığa kavuşturulduğu belirtiliyor. Zincir dışı verilere gelince, Uniswap isimler, e-postalar veya IP adresleri gibi hassas kişisel verileri toplamadığını iddia etti.

Uniswap yaptığı açıklamada, “İlk önceliğimiz kullanıcı verilerini ve gizliliğini korumaktır, ancak kullanıcı deneyimini iyileştiren veri odaklı kararlar almak istiyoruz. Bu, halka açık zincir içi verileri ve cihaz türü, tarayıcı sürümü vb. gibi sınırlı zincir dışı verileri içerir.” dedi.

Borsanın açıklamasına göre gizlilik politikası, borsanın ve diğer “üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarının” kullanıcıların mobil cihaz kimliği, çerezler, yerel depolama alanından bilgiler, işletim sistemi, cihaz veya tarayıcı dili ile ilgili verileri toplanacak. Uniswap, bu tür bilgilerin kullanıcıların hangi token’ları içe aktardığını hatırlamak ve tercihlerini ve etkileşimlerini öğrenmek için kullanılabileceğini söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir