Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$60.165
% 4.26
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 60.165
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Uniswap İşlem Hacmi 2 Trilyon Doları Aştı

İşlem hacmi bakımından dünyanın en popüler merkeziyetsiz borsası, toplam işlem hacminin inanılmaz bir şekilde 2 trilyon doları aştığını duyurdu.

Uniswap Labs, X adlı sosyal medya platformunda yaptığı paylaşımda, protokolü kullanılarak gerçekleştirilen kümülatif işlem hacminin tarihi bir seviyeye ulaştığını duyurdu. 2018 yılında kurulan Uniswap, Ethereum blok zincirindeki en çok kullanılan DeFi uygulamalarından biri ve işlem hacmi bakımından lider merkeziyetsiz borsa (DEX) konumunda.

Uniswap Labs ayrıca, protokolün tüm zamanların işlem hacmini takip eden bir Dune Dashboard bağlantısı paylaştı. Gösterge panosuna göre, Uniswap’ın son 24 saatlik işlem hacmi neredeyse 2,9 milyar dolara ulaştı.

Coinbase, Kraken ve Binance gibi kar amacı güden merkeziyetçi borsalardan farklı olarak Uniswap merkeziyetsiz bir borsa olarak çalışıyor ve protokolü herkese açıktır. The Block Veri Gösterge Panosu’na göre, hem merkeziyetçi borsa konumundaki Coinbase hem de Binance şu anda Uniswap’tan önemli ölçüde daha yüksek günlük işlem hacimlerini yönetiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version