Kriptolar:
29790
Bitcoin:
$70.098
% 1.37
BTC Dominasyonu:
%53.1
% 0.69
Piyasa Değeri:
$2.59 T
% 1.64
Korku & Açgözlülük:
76 / 100
Bitcoin:
$ 70.098
BTC Dominasyonu:
% 53.1
Piyasa Değeri:
$2.59 T

Uniswap (UNI) Yüzde 14’ün Üzerinde Yükseldi

Uniswap (UNI), genel piyasa düzeltmesine meydan okuyarak son 24 saat içinde yüzde 14’ün üzerinde bir artış yaşadı. Bu artışın, yeni kullanıcı dostu araçların piyasaya sürülmesi ve önerilen bir yönetişim güncellemesi gibi bir dizi olumlu gelişme tarafından desteklendiği görünüyor.

Uniswap Labs, Takası Basitleştirmek İçin Yeni Ürünlerini Duyurdu

Uniswap Labs, önde gelen DEX Uniswap’in arkasındaki ekip, takas deneyimini basitleştirmeyi amaçlayan üç yeni ürün duyurdu:

  • Uniswap Uzantı Aracı: Bu tarayıcı uzantısı, farklı zincirler arasında takası basitleştirirken, sekme değiştirilse bile erişilebilir kalır. Şu anda beta testindedir, ancak Uniswap cüzdan uygulamasıyla QR kod bağlantısı aracılığıyla mobil uyumluluk sağlıyor.
  • Limit Emirler: Kullanıcılar artık istenen bir fiyatı belirleyerek doğrudan Uniswap web uygulama arayüzü üzerinden limit emirleri verebilirler. Bu, piyasanın belirli bir zaman diliminde o fiyata ulaştığında yalnızca yürütme sağlayarak takas için istenen bir fiyat belirleme imkanı sunuyor.
  • Veri ve İnceleme Paneli: Bu yeni web sayfası, kullanıcıların yeni tokenları keşfetmelerine ve bireysel tokenlar hakkında gerçek zamanlı veri ve bilgilere erişmelerine yardımcı olur.

Uniswap Vakfı Yönetişim Güncellemesi Öneriyor

Pozitif momentumu artırmak için, Uniswap Vakfı protokolün yönetişim yapısını güncellemeyi önerdi. Bu öneri, protokol ücretlerini UNI token sahiplerine yeniden dağıtmayı odaklanmakta. Öneriye yönelik anlık oylama şu anda devam etmekte olup, topluluktan ezici destek aldı.

Eğer uygulanırsa, güncelleme UNI token sahiplerini ücret dağıtımı yoluyla karar alma süreçlerinde daha etkin bir rol almalarını sağlayacak. Bu artan topluluk katılımı, daha sağlam ve sürdürülebilir bir Uniswap ekosistemi geliştirebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir