Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.910
% 1.36
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.910
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Uniswap (UNI) %75 Yükselerek Son 2 Yılın Zirvesine Yaklaştı!

Uniswap

Uniswap Borsası’nın yerel token’ı UNI, önemli bir tekliften dakikalar sonra %75’in üzerinde değer kazandı ve neredeyse iki yıllık zirvesi olan yaklaşık 12 dolara ulaştı.

Bu artış, Uniswap Vakfı’nın (UF) UNI tokenlerini stake ederek devretmiş olan yatırımcıları ödüllendiren bir ücret mekanizması oluşturma önerisini sunmasının hemen ardından gerçekleşti.


Bu yazıyı da okumalısınız: Bitcoin ve Kripto Paralarda Son Durum! – 24 Şubat


Ekip, “Bu teklif, aktif, katılımcı ve düşünceli devretmeyi teşvik ederek Uniswap’ın yönetim sistemini canlandırmayı ve güçlendirmeyi amaçlıyor” dedi.

Teklif ayrıca, herhangi bir büyük engelleyici yoksa, Anlık Görünüm oylamasının 1 Mart 2024’te, zincir üstü oylamanın ise 8 Mart’ta yayınlanacağını belirtiyor.

UNI’nin son artışının, çoğu önde gelen kripto paranın yatay seyirde işlem gördüğü veya küçük kayıplar yaşadığı geniş bir piyasa konsolidasyonu ortasında gerçekleştiğini belirtmek gerekir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir