Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.934
% 2.26
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.934
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Unibot Hack! Fiyat 25% Düştü!

Unibot Hack! Fiyat 25% Düştü! Telegram ticaret botu Unibot, bir token onayı açığının kuruluşun üzerinde 600,000 doların üzerinde kayba yol açtığı bir olayın mağduru olduktan sonra çalınan herhangi bir fonu geri ödeyeceğini belirtti.

Dikkatinizi çekebilir: Tayland Bankası, Kripto Borsasından Hisse Senedi Satın Aldı!

Protokol, “Yeni yönlendiricimizden bir token onayı açığı yaşadık ve sorunu kontrol altına almak amacıyla yönlendiricimizi duraklattık,” açıklamasını yaptı. “Yeni yönlendiricimizdeki hatadan kaynaklanan kayıplar tazmin edilecektir. Anahtarlarınız ve cüzdanlarınız güvende.”

Unibot tokeninin değeri neredeyse %25 düşerek sadece 42 doların üzerinde işlem görüyor. Tokenin değeri Ağustos ayının ortasında neredeyse 220 doları bulmuştu. Protokol, zirvesinde önemli bir gelir elde etti ve bu da yatırımcıların ilgisini çekti.

Bu, kripto dünyasındaki en son açığı temsil ediyor. Geçen hafta, LastPass kullanıcıları 4.4 milyon dolar değerinde kripto para varlığını kaybetti. Lookonchain tarafından tespit edilen verilere göre, saldırganın cüzdanında şu anda çoğunluğu Ethereum (ETH) ve ardından USDC olarak yaklaşık 630,000 dolarlık kripto varlığı bulunuyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir