Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.639
% 0.62
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.639
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

UMA, API3, IMX Coin Fiyat Analizi

UMA, API3, IMX Coin Fiyat Analizi

Piyasa düşüşe geçerken, bazı coinler bu harekete direniyor. UMA Coin, API3 ve IMX Coin düşüş trendine karşı güçlü duruyor ve yükselmeye devam ediyor. UMA, API3 ve IMX’in destek ve direnç seviyeleri nelerdir? İşte detaylar!

UMA Coin Fiyat Analizi

UMA Coin geçen ay 1,9 dolardan 7 dolara muazzam bir ivme kazandı. Daha sonra yatırımcılar kar satışı gerçekleştirdi ve kripto para biriminin fiyatı 3,97 dolara kadar düştü. Bugün, UMA Coin 3,97 dolardan %17 artışla 4,6 doların üzerinde işlem görüyor. Takip edilmesi gereken destek seviyesi 4 dolar ve üst direnç bölgesi ise 5 dolar seviyesi olarak bizleri karşılıyor.

UMA Coin Fiyat Analizi

UMA Nedir?

UMA protokolünün (Evrensel Piyasa Erişim protokolü) yerel kripto para birimi olan UMA, kullanıcıların kendi sentetik varlıklarını oluşturmalarını sağlayan bir platformun temeli olarak hizmet vermektedir. Bu sentetik varlıklar, gerçek dünya varlıklarının değerini yansıtmak ve izlemek için tasarlanmış dijital tokenlardır. Platform içinde “paha biçilemez finansal sözleşmeler” olarak adlandırılan bu tokenize varlıklar, kullanıcılara merkezi olmayan ve verimli bir şekilde çeşitli varlıklara ve piyasalara maruz kalma olanağı sunar.

API3 Fiyat Analizi

UMA gibi, API3 de geçtiğimiz ay boyunca inişli çıkışlı bir fiyat hareketi yaşadı. API3 1,5 dolardan 3,3 dolara yükseldi ve yatırımcıları için biraz korkutucu bir grafik çizdi. Son olarak, kripto para bugün %15 arttı ve 3,6 dolardan işlem görüyor. API3’teki destek bölgemiz 3 dolar iken, bir sonraki direnç bölgesi şu anda bulunduğu 3,6 dolar seviyesi olarak bizleri karşılıyor.

API3 Coin Fiyat Analizi

API3 Nedir?

API3, API3 projesinin yerel belirteci olarak hizmet verir ve sahiplerine API3 DAO (Merkezi Olmayan Otonom Organizasyon) aracılığıyla API3 ekosisteminin yönetimine katılma ayrıcalığı verir. API3 DAO’da hisse edinmek için, token sahiplerinin API3 tokenlarını sigorta havuzuna yatırmaları gerekir; bu da onlara ayrıca haftalık stake ödüllerine erişim sağlar. Bu kurulum, token sahiplerinin API3 ekosisteminin gelecekteki yönünü ve kararlarını şekillendirmeye aktif olarak katılmalarını sağlarken, stake ödülleri aracılığıyla katılımı teşvik eder.

IMX Coin Fiyat Analizi

IMX, 1,6 dolardan yavaş ama istikrarlı bir yükseliş trendinde. Neredeyse son iki haftadır yükseliyor ve şu anda %2,9 artışla 6 dolardan işlem görüyor. IMX için destek bölgesi 2,5 dolar iken, direnç bölgesi 4 dolar seviyesi olarak bizleri karşılıyor.

IMX Coin Fiyat Analizi

IMX Nedir?

Immutable X (IMX), Ethereum blok zinciri için katman 2 ağ çözümü olarak işlev gören bir NFT (değiştirilemez token) pazarının yerel tokenı olarak hizmet vermektedir. Sıfır bilgi kanıtı teknolojisinden yararlanan Immutable X, kullanıcılara düşük işlem ücretleri, yüksek işlem hızları ve gelişmiş ölçeklenebilirlik sunarak ağın performanstan ödün vermeden daha fazla işlem hacmini idare etmesini sağlar. Bu altyapı, Ethereum ağının bazı temel sınırlamalarını ele alırken, değiştirilemeyen tokenlerin verimli ve sorunsuz ticaretini kolaylaştırır.

Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olmak ve ayrıcalıklara erişmek için, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir