Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.924
% 2.59
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.924
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Ubisoft, Tezos (XTZ) Blockchain’i Üzerinde Oyun İçi NFT’leri Başlatıyor

Dünyaca ünlü oyun firması Ubisoft, kripto ve NFT alanındaki işlerini bir üst seviyeye taşımaya hazırlanıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ubisoft, son birkaç yılda kripto dünyası ile ilgili çalışmalar yürütmüş ilk büyük oyun firmasıydı. Şirket şimdi de Tezos blockchain‘i üzerinde yeni bir girişim başlatmaya hazırlanıyor.

Assassin’s Creed ve FarCry gibi markaların arkasındaki şirket olan Ubisoft, oyuncuların Tezos blockchain’i üzerinde NFT kazanmalarını ve satın almalarını sağlayacak bir platform olan Ubisoft Quartz’ı ortaya çıkardı. Quartz’ın, Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint’in PC versiyonunda ilk olarak piyasaya sürülecek.

Quartz’ın beta sürümü 9 Aralık’ta ABD, Kanada, Fransa, Almanya, İspanya, İtalya, Belçika, Brezilya ve Avustralya’da piyasaya sürülecek. Oyunca 5. XP seviyesine ulaşan oyuncular, NFT drop’una erişebilir. Ubisoft’un yaptığı açıklamaya göre, oyuncuların Tezos cüzdanı oluşturabilmesi için en az 18 yaşında olması gerekiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir