Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.133
% 2.83
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.133
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Tyr Capital, FTX Maruziyeti Konusunda Müşteri ile Anlaşmazlık İçinde!

Tyr Capital

Financial Times tarafından bildirildiği üzere, bir kripto hedge fonu olan Tyr Capital, iflas etmiş dijital varlık borsası FTX ile olan ilişkisi konusunda müşterilerinden biriyle anlaşmazlığa düşmüş durumda.

TGT olarak tanımlanan müşteri, Tyr Capital’ı, sonunda iflasını ilan eden FTX ile olan bağlantıları hakkında çok sayıda uyarıyı göz ardı etmekle suçluyor. TGT, FTX’in iflasından önceki günlerde birkaç uyarı bildirimi almasına rağmen, Tyr’ın çöküş gününde borsadan fon çektiğini iddia ediyor.

Ayrıca TGT, Tyr’ın tek bir kuruluşla %15‘lik risk limitini aşarak dahili bir risk politikasını ihlal ettiğini iddia etmektedir.

Anlaşmazlık, TGT’nin Tyr yönetimini “suçlu” olarak nitelendirdiği ve yasal işlem başlattığı noktaya kadar tırmandı. İsviçreli yetkililerin iddialara yanıt olarak Tyr’ın ofislerine baskın düzenlediği bildirildi. TGT, Tyr ile ilişkisini sonlandırmayı ve FTX’e karşı 22 milyon dolarlık bir talep de dahil olmak üzere kalan varlıklarını geri almayı hedefliyor.

Daha önce kripto endüstrisinde tanınan FTX, borsa ve bağlı kuruluşu Alameda Research tarafından yerel FTT tokenini içeren manipülasyon iddiaları hakkında bir CoinDesk raporundaki ifşaatların ardından 2022’de çöküşle karşı karşıya kaldı. Ayrıca, FTX’in ve kurucusu Sam Bankman-Fried’ın imparatorluğunun çöküşü, iflaslar ve kripto piyasasında uzun süreli bir gerileme de dahil olmak üzere geniş çaplı yankılara neden oldu.


Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir