Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.688
% 2.54
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.688
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Twitter Yeni “Coins” Özelliğini Başlatıyor mu ?

Twitter ”Coins” isimli yeni bir özellik üzerinde çalışıyor

Ünlü mühendislik uzmanı olan Jane Manchun Wong’a göre, sosyal medya şirketi Twitter “Coins” adlı yeni bir özelliği kullanıma sunmaya hazırlanıyor.

Twitter

 

Twitter Coins satın alma ekranı üzerinde çalışıyor Web’de, Twitter Paraları satın alımı Stripe aracılığıyla yapılacaktır.

Bu özellik, Twitter‘ın dahili token’ını ile belirli tweet’leri gönderdikleri için kullanıcıları ödüllendirmeye imkan tanıyacak. Bu özellik, dünyanın çeşitli ülkelerinde ödemeleri ve diğer işlem türlerini kolaylaştıran bir internet teknolojisi platformu olan Stripe aracılığıyla işlemlerin tamamlanmasına da olanak tanıyacak.

Twitter’ın yeni bahşiş özelliği ve henüz piyasaya sürülmemiş dahili para birimi hakkındaki söylentiler 2022’nin sonlarında dolaşmaya başladı.

Bizce bu durum oldukça heyecan verici, bakalım önümüzde ki günlerde bu konuyla ilgili nasıl gelişmeler yaşanacak.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir