Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$63.423
% 4.58
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.423
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Twitter ve DOGE İlişkisi Yankılanıyor

Popüler kripto para birimlerinden Dogecoin (DOGE), Twitter ile ilişkisi giderek yakınlaştıkça fiyat tarafında canlılık göstermeye başladı.

Küresel sosyal medya platformu Twitter, kripto para birimlerinin merkezi olmaya devam ediyor. Kripto endüstrisinin neredeyse yüzde 75’lik pazarlama payını Twitter oluşturuyor. Yatırımcıların ve projelerin buluştuğu platform, Elon Musk’ın eline geçmesiyle daha da öne çıktı. Musk, özellikle DOGE konusunda yaptığı hamleler ile dikkatleri üzerine çekmişti. Milyarder, popüler meme token için sürekli desteğini gösterdi. Bu durum, onu en büyük DOGE hayranı yapmaya yetti. Tüm bu süreçlerin ardından gözler, Twitter ve DOGE ilişkisiyle ortaya çıkabilecek duruma çevrildi. Kripto yatırımcıları yeni bir hareketliliğin de fitilini ateşlemiş oldu.

Twitter Güncellemesi DOGE Beklentisini Yükseltti

Twitter patronu Elon Musk, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla Twitter’ın yeni güncellemelerinden bahsetti. Milyarder, bu güncelleme ile birlikte platformu daha iyi bir hale getirmek istediğini dile getirdi.

Şirket içinde yapılan planlamalardan bir sunum paylaşan Musk, reklamcılık, uzun biçimli tweetler, şifreli mesajlar gibi birkaç özelliği tanıttı. Tüm bu geliştirmelerin, Twitter 2.0 olarak yansıması dikkat çekti.

Musk, yeni planlar arasında DOGE hakkında bir görüş paylaşmadı. Ancak bir grup yatırımcı, ödeme yöntemi olarak DOGE entegrasyonuna dikkat çeken paylaşımlarda bulundu. Topluluğun yarattığı beklenti, popüler kripto para biriminin fiyatında da yükseliş yaşattı.

Kripto yatırımcıları, DOGE’nin en büyük hayranı Musk’ın yeni bir boğa koşusu başlatmasını bekliyor. Ancak Musk, henüz Twitter ve DOGE ilişkisini resmileştirmedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir