Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$61.805
% 0.64
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.805
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Türklerin Peşine Düştüğü Altcoin’lerin Listesi Geldi!

Türkiye, 2021’de kripto ödemelerini yasakladı. Ancak bu durum, vatandaşların kriptoya yalnızca bir varlık sınıfı olarak yatırım yapmasını engellemiş gibi görünmüyor. Türkiye’deki kripto para yatırımcıları, her hafta olduğu gibi bu hafta da çeşitli altcoin projelerini  araştırıyor. İşte detaylar…

Türkiye’deki altcoin yatırımcılarının odağında neler var?

Kripto para veri platformu CoinGecko’nun Coinmuhendisi.com ile paylaştığı verilere göre 23-29 Temmuz arasında Türkiye’de en çok aşağıdaki 9 altcoin arandı. İşte yatırımcıların aradıkları ve kripto paralar hakkında detaylar…

  • STEPN Green Satoshi Token (GST): Green Satoshi Token (GST), kullanıcıları “hareketle kazanmaya” teşvik eden bir Web3 yaşam tarzı uygulaması olan STEPN’e güç veren bir Solana tokenıdır. NFT spor ayakkabılı STEPN kullanıcıları, açık havada yürüyerek, koşarak ya da NFT spor ayakkabılarını diğer kullanıcılara “kiralayarak” GST kazanabilirler. GST, dijital öğeler ve yükseltmeler için ödeme yapmak için kullanılabilir.
  • Floki Inu (FLOKI): Floki, kullanım açısından gerçek dünya yararını sağlar. Kripto para birimi, CryptoCart (CC) ile olan ortaklığı aracılığıyla çevrimdışı mağazalardan ürün satın almak için kullanılabilir. Floki sahipleri ayrıca XCUR platformunda mallar için ödeme yapabilir.
  • Step App (FITFI): FitFi, fiziksel ve dijitali bir araya getiren bir platform olarak tanıtılmakta. NFT’lerin ve coğrafi konum teknolojisinin kullanımı yoluyla metaverse’te çok fiziksel bir deneyimin (fitness) doruk noktasıdır.
  • CEEK Smart VR (CEEK): Haziran 2018’de piyasaya sürülen CEEK VR (CEEK); müzik, sanat, spor, eğitim için en yüksek puan alan BNB Chain VR & AR platformudur. Kullanıcılara sürükleyici ve ilgi çekici bir deneyim sağlayan birçok sanal gerçeklik deneyimine sahiptir. CEEK VR, Demi Lovato, Ziggy Marley, Lady Gaga vb. sanatçılarla yüksek profilli ortaklıkları ile tanınır.
  • Bone ShibaSwap (BONE): BONE, Shibaswap ekosisteminin bir yönetim tokenıdır. ShibArmy’nin yaklaşan teklifler için oy kullanmasına olanak tanır.
  • STEPN (GMT): Stepn (GMT), kullanıcıları “hareket ederek kazanmaya” teşvik eden bir yaşam tarzı uygulaması olan STEPN’in tokenıdır. NFT spor ayakkabılı STEPN kullanıcıları, açık havada yürüyerek veya koşarak GMT kazanabilir. GMT, dijital öğeler ve yükseltmeler için ödeme yapmanın yanı sıra platformda gelecekteki değişiklikleri oylamak ve oylamak için kullanılabilir.
  • Evmos (EVMOS): Evmos, bir Blockchain’ler Arası İletişim (IBC) protokolüdür. Açıklamalarına göre IBC, şu anda varlıkları farklı Blockchain’ler arasında taşımanın en güvenli ve merkezi olmayan yoludur.
  • Avalanche (AVAX): Avalanche, merkezi olmayan uygulamalar ve özel Blockchain ağları için bir platform olarak işlev gören birinci katman bir Blockchain’dir.
  • Ethereum (ETH): Ethereum, akıllı sözleşmeler adı verilen uygulama kodunu güvenli bir şekilde yürüten ve doğrulayan eşler arası bir ağ oluşturan merkezi olmayan bir Blockchain platformudur.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir