Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$62.946
% 1.12
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 62.946
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Türk Projesi MEME Coin ”IMARO” 21 Kat Yükseldi!

IMARO

Türk geliştiricilerin piyasaya sürdüğü IMARO meme coini, son birkaç gün içinde 21 kat değer kazandı. Bu meme coinin ne olduğunu ve neden tasarlandığını anlamak için biraz geriye gitmemiz gerekiyor.

IMARO, Türkiye’deki yerel seçimlerin ardından ortaya çıktı. İçerik üreticileri, sokak röportajlarında “kime oy vereceksiniz?” sorusuna komik cevaplar ararken, bir vatandaşın “Ekrem İmaro” cevabı sosyal medyada popüler hale geldi. İşte IMARO meme coin, bu olaydan esinlenerek Türk geliştiriciler tarafından oluşturuldu.

İlginizi çekebilir: 2 Nisan BTC Analizi: Bitcoin Neden Düşüyor?

IMARO’nun arkasındaki ekip, Metin Redjepi ve ekibidir. Redjepi, önceden DLive’ın kurucusu olarak biliniyor. IMARO’nun piyasaya sürülmesinin, Türkiye’deki seçim sürecinin yarattığı ilgiyle bağlantılı olduğunu söyleyebiliriz.

IMARI

31 Mart’ta piyasaya sürülen IMARO, sadece birkaç gün içinde 21 kat değer kazandı ve şu an 0,0017 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Metin Redjepi’nin paylaştığı bilgilere göre, IMARO’nun toplam hacmi 1,4 milyon doları aştı.

IMARO

IMARO Nereden Ve Nasıl Satın Alınır?

Coin alımı şu an yalnızca Phantom cüzdanı ile gerçekleştirilebiliyor ve yapmanız gereken, Binance gibi global borsalardan Phantom cüzdanlarınıza Solana gödererek Phantom üzerinden swap işlemi yapmak. Bu işlemi Jupiter Swap sitesi aracılığıyla kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Phantom cüzdanınız yoksa kullanım detayları ve indirme linki için videomuzu izleyebilirsiniz.

Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olmak ve ayrıcalıklara erişmek için, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir