Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.386
% 2.94
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.386
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Tui, yaz rezervasyonlarındaki ivme nedeniyle mali yıl kazanç görünümünü destekliyor

TUIT
-2,05%

Portföy’e Ekle/Kaldır
Takip listesine ekle
Pozisyon Ekle

Pozisyon başarıyla eklendi:

Lütfen varlık portföyünüze isim verin
Çeşidi: Al Sat
Tarih:

Miktar:
Fiyat
Puan Değeri:

Kaldıraç: 1:1 1:10 1:25 1:50 1:100 1:200 1:400 1:500 1:1000
Komisyon:

Yeni bir takip listesi oluştur Oluştur Yeni varlık portföyü oluştur Ekle Oluştur + Başka pozisyon ekle Kapat

Yazar – Scott Kanowsky

Investing.com – Tui AG NA (LON:TUIT) makroekonomik zorlukların seyahat talebindeki toparlanma üzerinde baskı oluşturabileceğine dair süregelen endişelere rağmen tüm yıl için kazanç beklentilerini yineledi.

Alman tur operatörü bir ticaret güncellemesinde, 30 Eylül’de sona eren on iki aylık sonuçlarında faiz ve vergi öncesi “önemli ölçüde pozitif” yıllık temel kazançlar paylaşacağı beklentisini destekledi. Şirket, bazı yerlerde COVID-19 kısıtlamalarının kaldırılmasının ardından müşterilerin daha yüksek değerli veya daha uzun tatiller peşinde koşması nedeniyle yaz sezonunda rezervasyonların neredeyse pandemi öncesi seviyelerde olduğunu da sözlerine ekledi.

Bu arada özellikle Mayıs ve Haziran aylarında İngiltere’de yaşanan uçuş aksaklıkları da Tui’nin dördüncü çeyreğinde iyileşse de “yüksek” kalmaya devam etti.

Ancak COVID-19 krizindeki olası bir alevlenmenin yanı sıra Ukrayna’daki çatışmanın, yakın vadeli performansında olumsuzluklar yaratabileceğine işaret etti.

Şirket, “En belirsiz alanlar seyahat kısıtlamalarının yeniden getirilmesi, maliyet enflasyonunda daha fazla dalgalanma olması ve/veya savaşın tırmanması durumunda tüketici güveni üzerindeki etki olacaktır.” dedi.

Yine de Tui, kış programına yönelik talebin COVID-19 öncesi rakamlara yakın bir şekilde toparlanacağını öngörüyor. Şirkete göre tüm dönem için rezervasyonlar şu anda 2018/19 kış seviyelerinin %78’i seviyesindeyken özellikle Kasım ve Aralık ayları %81 seviyesinde.

Londra’da işlem gören Tui hisseleri, erken saatlerdeki kazançlarını geri vererek Avrupa’da düşüş gösterdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir