Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.381
% 2.73
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.381
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Tron Vakfı ve APENFT, NFT Projeleri İçin 100 Milyon Dolarlık Fon Başlatıyor

Tron Vakfı, NFT projeleri ve dijital sanatçıları desteklemek için 100 milyon dolarlık bir fon için NFT pazar yeri APENFT ile birleşti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Tron’un kurucusu Justin Sun tarafından kurulan ve Tron ağında faaliyet gösteren APENFT, Art Dream adlı bir fon oluşturuyor. Sun, fonun anlamlı hikayeler toplamayı ve metaverse’deki finansal ve kültürel katılımı hızlandırmayı hedeflediğini açıkladı. Sanatçılar, Tron Vakfı ve APENFT’ten telif hakkı koruması ve diğer yasal hususlar hakkında tavsiye, destek ve rehberlik alabilecekler.

Başvuruların alınacağı ilk tema “Second Life” üzerine olacak. Fon, Second Life’ı keşfeden dijital yeteneklerin başvurmasını istiyor. Tron Vakfı ayrıca geçtiğimiz Ağustos ayında, önümüzdeki üç yıl içinde GameFi projelerine yatırım yapacak 300 milyon dolarlık Tron Arcade fonunu başlatmak için de APENFT ve WINKLink ile ortaklık kurduğunu duyurmuştu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir