Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.247
% 1.07
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.247
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Google, İlk Bitcoin (BTC) Vadeli İşlemleri Başlatan CME Group’a 1 Milyar Dolarlık Yatırım Yaptı

The Wall Street Journal’e göre Google, Aralık 2017’de CBOE ile birlikte Bitcoin (BTC) vadeli işlemlerini başlatan ilk platform olan CME Group’a 1 milyar dolar yatırım yaptı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yatırmla beraber CME, temel ticaret sistemini Google Cloud’a kaydıracak.

CME, her gün trilyonlarca dolar işlem yapan piyasalarla çalışır. Şirketlerin bu ortaklığı CME’nin yeni müşteriler bulmasını, işlemleri sıkıntısız bir biçimde gerçekleştirmesini ve Google hizmetlerine dayalı yeni ticaret araçları oluşturmasını sağlayacak.

CME Group’un piyasa değeri 80 milyar dolar civarında yer alıyor. Bu rakamla CME, en değerli borsa operatörü unvanına sahip durumda.

Google Cloud, dünyanın dördüncü en büyük bulut hizmeti sağlayıcısı konumunda. Bu pazardaki en büyük aktar %40 pay ile Amazon’dur. Onu Microsoft ve Alibaba takip ediyor. Google’ın bulut pazarındaki payı ise %6,1.

1 Milyar Dolarlık Yatırım

Google Cloud CEO’su Thomas Kurian’a göre Google, tek bir şirketi değil, gezegendeki tüm yeni oluşan finansal sistemin dönüşümünü destekleme niyetinde.

Sonunda tüm CME pazarlarının Google Cloud’a kaydırılacağı ifade ediliyor. CME başkanı Terrence Duffty, Google ile yapılan anlaşmayı “cennette yapılan bir evlilik olarak nitelendirdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir