Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.953
% 2.18
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.953
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Tron (TRX) Kurucusundan Solana Hamlesi

Tron (TRX) Kurucusundan Solana Hamlesi

Tron (TRX) kurucusu Justin Sun, Tron (TRX) cüzdanını Solana blok zincirine entegre etme planlarının olduğunu duyurdu.

FTX’in çöküşü bütün kripto varlıkları 2022’nin kasım ayından 2023’ün haziran ayına kadar yaşattığı Bitcoin ve altcoinlerdeki düşüşle bağlantılı olarak dip seviyesi olan 8 doları gören Solana (SOL) şu anda 92$ civarında seyretmektedir.

Solana için muhteşem seyirde işte tam olarak bu harizan ayında başladı. Ekim ayından bu yana durdurulamaz bir yükseliş yaşayan Solana (SOL) 100 dolar sınırına dayandı.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Yatırımcıların ilgisini her geçen gün kat be kat arttırarak kendine çeken Solana Justin Sun’ın da ilgisini çekmişe benziyor ki ondan da Solana hamlesi geldi.

Bu noktada Justin Sun, Solana blockchain’deki likiditeyi daha da artırabilecek bir hamle ile alakalı X hesabından bir gönderi yayınladı gönderiisnde:

Tron cüzdanını Solana blok zincirine entegreyi araştırdıklarını belirtti. Bu potansiyel işbirliğine ilişkin düşünceleriniz neler?

Sonda kullanıcılara sorduğu soru ile bir interaktivi amaçlayan Justin Sun’ın bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir