Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.006
% 0.82
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.006
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Trade, Binance Avusturalya’da Daha Ucuz!

Binance Avusturalya

Artık Binance Avustralya’da Bitcoin Trade’i Daha Ucuz.


Bilindiği üzere yakın bir zamanda Binance’in  Avustralya Menkul Kıymetler ve Yatırım Komisyonu tarafından türev lisansı iptal edildi. Bu haberin ardından Binance, bir süredir düzenleyici savaşlarına karışmış halde.

Yaşanan olayın ardından Bitcoin, dünyanın en büyük ve en güvenilir borsaları arasında bulunan Binance’in Avustralya kanadında daha ucuz satılıyor.Bir süre Binance Avusturalya’daki Bitcoin fiyatı, Avustralya merkezli başka bir kripto borsası olan BTC Markets’deki 29.000 dolar seviyeleri yerine 23 bin dolar seviyelerinde dolaştı. 

Kararın etkisi sadece Bitcoin üzerinde olmadı. Binance Avusturya, BTC, ETH, XRP, ADA ve MATIC gibi coinlerin AUD işlem çiftlerini de durdurdu.

Bu gelişimin ardından gelen güncelleme sonrasında, borsanın kullanıcılarının dijital varlıkları konusunda endişe etmeye başladı. Bunun ardından yerel bankalar, para çekme işlemleri için son tarih 1 Hazirandan önce varlıklarını Avustralya dolarına çevirmelerini istedi.

PayID şirketi aracılığıyla para çekme işlemleri Avustralya saatiyle 1 Haziran saat 17.00’a kadar devam edecek olmasına rağmen, havale ve para yatırma işlemlerini askıya aldı. Ayrıca 31 Mayıs tarihinden sonra Borsada kalan Avustralya dolarının otomatik olarak USDT’ye dönüştürüleceğini söyledi.

Binance’in Kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao da mtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu’nun (CFTC) yasal işlemlerine de karıştı. CFTC, CZ’yi Binance’in üç bağlı kuruluşuyla birlikte yasadışı faaliyetlerde bulunmakla ve CFTC tarafından belirlenen düzenlemeleri ihlal etmekle suçladı.

Bu haberlerle birlikte Binance Avustralya, Avustralya doları para yatırma ve çekme işlemlerinin sürekliliğini sağlamak için yeni hizmet sağlayıcı çalarını sürdürüyor.

Daha önce likidite için Binance’e güvenen Avustralyalı bir kripto para komisyoncusu olan Swyftx, kullanıcılarına Binance’in Avustralya doları ile ilgili tutumunun şirketin operasyonu üzerinde bir etkisinin olmayacağını garanti etmişti.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version