Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$64.956
% 0.02
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 64.956
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Toobit Borsası Nedir? Nasıl Kullanılır?

toobit borsası

Toobit, 2022 yılında kurulmuş ve Cayman Adaları’na kayıtlı merkezi bir kripto para borsasıdır . Şu anda borsada 92 coin ve 100 işlem çifti mevcut. Toobit’in 24 saatlik hacminin son 24 saatte bir önceki güne kıyasla -%37,46 değişimle 927.111.897,88 dolar olduğu bildiriliyor.

Coinmuhendisi olarak yeni nesil kripto finansal ticaret platformu Toobit borsası kullanım detaylarını sizler için inceledik.

1 – Kayıt Aşaması

Buradan kayıt sayfası bağlantısına girin. E-posta adresiniz veya telefon numaranızla kaydolun, şifrenizi ve yönlendirme kodunuzu (referans kodu) girin ve ardından “Hizmet bilgilerini ve koşullarını kabul ediyorum” seçeneğini işaretleyin. Hesap Oluştur’a tıklayın ve hesap kaydını tamamlamak için doğrulama kodunu girin.

Toobit borsasına kaydolmak için kullanabileceğiniz kayıt linkimiz

Toobit Borsası

Giriş yaptıktan sonra hesabımızın güvenliğini arttırmak adına doğrulamaları açma işlemlerini yapalım.

Güvenlik Ayarları: Hesap güvenlik düzeyini artırmak, varlıklarınızı korumak ve platformda sorunsuz işlem yapabilmek için iki faktörlü kimlik doğrulamayı açmanızı öneririz. [Güvenlik Ayarları] kısmına gidin ve e-posta, cep telefonu ve Google kimlik doğrulamasından herhangi iki güvenlik öğesini etkinleştirin.

Ayrıca hesap güvenliğinizi daha fazla korumak için gelişmiş ayarlara, varlık şifresine ve kimlik avına karşı koruma koduna da devam edebilirsiniz. Belirlediğiniz varlık şifresi ve kimlik avı koruma kodunu kesinlikle kaybetmeyiniz. Kaybettiğiniz takdirde bir parola sıfırlama ya da kimlik avı kodu sıfırlama işleminizden sonra çekilebilir bakiyenize 24 saat süreli çekim yasağı gelecektir.

Toobit

Şimdi KYC (kimlik doğrulama) işlemlerini yapalım.

Temel doğrulama ve gelişmiş doğrulama için [Kimlik Tanımlama]’ya gidin. Temel doğrulama tamamlandıktan sonra para çekme, itibari para ticareti ve API ayarlarını gerçekleştirebilir, gelişmiş doğrulamayı tamamlayarak işlem limitini artırabilirsiniz.

Toobit

2 – Para Yatırma – Para Çekme

Para Yatırma: Toobit hesabınızda henüz herhangi bir varlığınız yoksa ve varlıklarınızı başka bir borsadan/cüzdandan aktarmanız gerekiyorsa, [Varlıklar] – [Spot Hesap] girip [Para Yatırma] seçeneğini seçip, yatırılacak coinleri seçebilirsiniz. ve adresi kopyalayıp, para yatırma sayfasındaki hızlı bilgilere dikkat edin ve ardından dijital varlıklarınızı yatırabilirsiniz.

Toobit

Para Çekme: Toobit hesabınızdaki coini başka borsalara/cüzdanlara çekmek istiyorsanız, [Varlıklar] – [Spot Hesap] bölümüne giderek [Para Çekme] seçeneğini seçip, hedef coini seçip alıcı adresi ve miktarını girebilir, ödeme yapabilirsiniz. Bu sayfadaki bildirimlere dikkat edin ve ardından para çekme başvurunuzu incelenme sonrası gönderebilirsiniz.

Toobit Borsası

3 – Spot Ticaret

Hesabınızda halihazırda kripto para birimi varsa ve diğer para birimleriyle takas yapmak istiyorsanız spot piyasaya giderek emir verebilirsiniz. Örneğin, BTC/USDT ticaret çifti, USDT ile BTC satın almak veya USDT’yi BTC ile değiştirmek olarak anlaşılabilir.

Toobit

4 – Sürekli Vadeli İşlemler

Bitcoin (BTC) ile Tether (USDT) arasında son kullanma tarihi olmadan işlem yapmanıza olanak tanıyan bir üründür. Hem yükselen hem de düşen piyasalardan kâr elde edebilirsiniz. Başlamak için ana sayfadaki [türevler] seçeneğine tıklayın ve [USDT Perpetual] veya [Lite Perpetual] seçeneğini seçin. Ardından, riskleri yönetirken potansiyel kazançlarınızı artırmak için istediğiniz kaldıracı seçin. İşlem ayrıntılarınızı girin ve işlemlerinizi gerçekleştirin. Dikkatli olmayı ve kaybetmeyi göze alabileceğiniz bir miktarla başlamayı unutmayın.

Toobit

5 – Ödül Merkezi

Toobit borsası kısımlarından kazanacağınız kuponlar veya farklı ödüllere erişebilirsiniz. Erişmek için ana sayfanın sağ üst köşesindeki avatara tıklayın ve “Ödül Merkezi”ni seçin. Görevleri keşfedin, ödüller kazanın ve ilgi alanlarınıza uygun avantajlardan yararlanın. Göze çarpan en güzel ödül 100 USDT yatır ve 5 USDT kazan.

Toobit

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir