Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.440
% 1.35
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.440
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Toncoin (TON) Neden Yükseliyor? Son 1 Ayda Yüzde 70’e Yakın Arttı

Kripto piyasası FTX’in krizinin etkileriyle dalgalanırken Toncoin (TON) son 30 günde yüzde 70’e yakın artış gösterdi. Toncoin (TON) neden yükseliyor?

Kripto piyasası iflaslarla ve güven sorunlarıyla uğraşırken Toncoin yükseliyor. Peki Toncoin’deki bu yükselişin sebebi ne?

Toncoin (TON) Neden Yükseliyor?

Telegram destekli kripto para birimi Toncoin ( TON ), cüzdan sahiplerinin sayısı artmaya devam ettikçe son 30 gün içinde önemli ölçüde yükseldi.

TON’daki güçlü artışın nedeni, Telegram Kurucusu ve Başkanı Pavel Durov‘un kendisi tarafından anonim telefon numaralarıyla Telegram için sunulan yenilikçi çözümü gibi görünüyor.

TON, son 24 saat içinde 2 dolar işaretini ve 1,80 dolar direnç seviyesini aşarak yükseliş eğilimine tanık oldu.

Toncoin (TON) fiyatı son 30 günlük periyotta yüzde 67 artarak 2,8 dolara dolara ulaştı. Kripto paranın piyasa değeri 4 milyar doların üzerinde ve CoinGecko’da 21. sırada yer alıyor. TON’un 24 saatlik işlem hacmi ise 68 milyon dolar.

Toncoin tüm zamanların en düşük seviyesini (ATL) geçtiğimiz yıl Eylül ayında 0.51 dolar ile belirledi. Toncoin için tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) yine geçen yıl kasım ayında 5,29 dolar ile belirlendi. ATH’den bu yana yüzde 50’ye yakın değer kaybetti.

Toncoin’in Yükseliş Sırrı

Uygulama, kısa bir süre önce blockchain tabanlı takas platformu Fragment aracılığıyla 50 milyon dolarlık kullanıcı adı satmayı başardı.

Fragment, Durov’un 2020 yılında regülatör baskısı sebebiyle terk ettiği bir projeydi. Proje, Telegram Open Network’ün üzerine inşa edildi.

Fragment üzerindeki iyi satışlardan güç alan Durov, Telegram’ın kripto emellerini daha da ileriye taşımayı planlıyor. CEO, şirketin milyonlarca kullanıcıya ulaşabilecek merkeziyetsiz bir borsa (DEX) ve kripto cüzdanları oluşturacağını söyledi. Toncoin neden yükseliyor? sorusunun cevabı da bu duyuruyla destekleniyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir