Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.123
% 6.93
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.123
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

TokenFi, TOKEN Sahiplerinin Avantajlarını Genişletiyor

TokenFi geliştiricileri, TOKEN sahiplerinin faydalarını artırmak için yeni bir program öneriyor. Önerilen hamle, diğer avantajların yanı sıra, uygun kullanıcıların her cüzdandaki standart kota başına dört kat daha fazla token edinmesine olanak tanıyacak.

“TOKEN Süper Yükleme Programı”, TOKEN sahiplerine ve stake edenlere TokenFi platform ihraçlarına erken erişim sunmayı amaçlıyor ve teklif kabul edilirse standart kota başına dört kat daha fazla token almalarına izin verebilir. Öncelikli erişim, daha yüksek miktarlara sahip olanlar için ek avantajlarla birlikte en az 1.000 $ değerinde TOKEN tutmayı veya stake etmeyi gerektirir. Geliştiriciler, bu adımın TOKEN sahiplerinin faydalanması gereken token satış etkinliklerinin genel halka hızlı bir şekilde satılmasıyla ilgili potansiyel sorunları ele alabileceğini söylüyor.

TokenFi lansman platformunun arkasındaki geliştiriciler, TOKEN kullanıcıları için faydaları artırmak için bir teklif sunuyor ve bu teklif kabul edilirse, TOKEN sahiplerinin ve stakerların platform ihraçlarına daha geniş halktan önce erken erişim elde etmelerini sağlayacak. Önerilen hamle, uygun kullanıcıların her cüzdandaki standart kota başına dört kat daha fazla token edinmesine olanak tanıyacak. TOKEN’leri stake etmeyen veya elinde tutmayan kullanıcılar, token satış etkinliklerine sınırlı erişimle karşılaşabilir.

Önerilen öncelikli erişim için, kullanıcıların 1.000 $ değerinde TOKEN yatırması veya elinde tutması gerekecek ve daha yüksek miktarlar ek avantajlar sunacak.

TokenFi geliştiricisi B, CoinDesk’e yaptığı açıklamada, “Halihazırda duyurulmuş ve önümüzdeki günlerde ve haftalarda duyurulması beklenen yaklaşık on iki token lansmanımız var. Bununla birlikte, bu token satış etkinliklerinin, özellikle de genel halka açık olanların, birkaç dakika içinde tükenme potansiyeline sahip olduğu senaryosunu hayal ediyoruz.” “Bu, $TOKEN staker’larımızın ve sahiplerimizin çoğunun, ana yararlanıcılar olması gereken bu etkinliklere katılamayabileceği anlamına gelebilir” diye ekledi.

TokenFi, yerel dijital varlık TOKEN’i kullanan ve kod yazmadan herhangi bir kripto para biriminin piyasaya sürülmesine izin veren bir platformdur. Bir zamanlar köpek temalı bir mizah tokenı olan ve daha sonra bir metaverse ve merkezi olmayan finans platformuna dönüşen Floki’nin kardeş projesi olarak 2023 yılında başlatıldı. Bu yazının yazıldığı sırada, 16 sentten işlem gören verilerle TOKEN fiyatlarında çok az değişiklik var gibi görünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir