Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.184
% 4.55
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.184
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Tinkoff Investments, Kripto Hizmeti Eklemeyi Düşünüyor

Rusya’daki mevcut kripto ortamına rağmen Tinkoff Investments, müşterilerine dijital varlık hizmetleri sunmak istiyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Rus bankası Tinkpff’un online aracılık portalı olan Tinkoff Investments, müşterilerin artan talebi dolayısıyla yönünü dijital varlık endüstrisine çevirebilir. Bankanın direktörü olan Dimitri Panşenko, Rusya’da kripto dostu bir mevzuat olmamasından ötürü fikrin hala erken aşamalarda olduğunu söyledi.

Panşenko, sektörün çok yeni olduğunu vurgulayarak konuyla ilgili olarak ülkede farklı bir manzara dilediğini de söyledi.

“Dünyada yaşanan gelişmelere ve Robinhood, Revolut ve PayPal’da neler olduğuna bakıyoruz. Bu evrimi görüyoruz ancak bu Rusya’da şu an olmuyor”

Direktöre göre kripto varlık işlem platformlarında Rus varlıklarının hacmi 15 milyar doların üzerinde. Bu da Rusların ülke dışında olsa dahi kriptoya iştahının fazla olduğunu ortaya koyuyor.

“Bir şekilde insanlar ülke dışından satın alıyor. Potansiyel olarak bu hizmeti Rusya içerisinde yürütmek doğru olacaktır. Şu anda bu yasal olarak mümkün değil ancak konunun daha derinlemesine araştırılması ve tartışılması gerekiyor”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir