Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.867
% 4.03
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.867
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

TIME Dergisi, Bilançosunda Ethereum Tutacak

TIME dergisi, bilançosunda ilk kez Ethereum tutacağını duyurdu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Dünyanın en prestijli dergilerinden biri olan TIME, okuyucuları meteverse hakkında eğitmek için yatırım yönetimi şirketi Galaxy Digital ile bir anlaşma yaptı. Dergi, ortaklık kapsamında metaverse için bir TIME 100 Companies listesi ve Into the Metaverse adlı haftalık bir bülten yayınlayacak. Ayrıca TIME for Learning adlı yeni bir internet sayfasında metaverse ile ilgili eğitici içeriklere yer verecek. Anlaşma ise TIME’ın bilançosunda tutacağı ETH aracılığıyla finanse edilecek. TIME Başkanı Keith A. Grossman ve Galaxy Digital Communications Direktörü Eva Casanova, anlaşmanın altı ay boyunca süreceğini söyledi.

Dergi için bu, kripto varlık anlamında bir ilki temsil etmese de Ethereum anlamında bir ilki temsil ediyor. TIME, Nisan ayında Grayscale ile yaptığı bir anlaşmada Bitcoin ile ödeme yapmasından bu yana bilançosunda Bitcoin tutuyor.

Diğer taraftan TIME, metaverse ile ilgilenen son şirket oldu. Bilindiği gibi Facebook’un metaverse hamlesinden bu yana birçok şirket metaverse alanına ilişkin hamlelerini ve yatırımlarını açıklamış ve alanda büyük bir hareketliliğe neden olmuştu. Kripto ile ilişkili veya ilişkili olmayan birçok şirket, alandaki erken dönem meteverse projeleri için fonlar duyurmuştu. TIME ise, okuyucularına bu konuda vereceği eğitsel içerikler ile alana farklı bir boyut kazandırmış oldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir