Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.895
% 3.30
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.895
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Hindistan Başbakanı, Ülkeleri Kripto Para Konusunda Birlik Olmaya Çağırdı

Avustralya Stratejik Politika Enstitüsü tarafından düzenlenen çevrimiçi siber güvenlik sempozyumunda konuşan Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Hindistan’da hükümetin ve merkez bankasının yetki alanı dışında kalan dijital para birimlerini denetim gerektiren bir alan olarak nitelendirdi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Hindistan Başbakanı Modi, Bitcoin‘in genç nesiller için bir tehdit oluşturduğunu ve hükümetin kripto para birimlerini düzenlemesi gerektiğini vurguladı.

Modi, kripto para birimleri ve Bitcoin ile ilgili şunları söyledi;

“Tüm demokratik uluslar bu konuda birlikte çalışmalıdır. Bitcoin gibi gençlerimizi şımartabilecek kripto paraların düzenlenmesi gerekiyor.”

Kripto Para Endüstrisi Hindistan’da Popüler Hale Geliyor

Kripto paralar, Hintli Y kuşağı arasında giderek daha popüler hale geliyor. Kripto para borsalarından elde edilen verilere göre, Hindistan’da küçük kasabalardaki yatırımcılar giderek daha fazla Bitcoin ve diğer dijital varlıklara yatırım yapıyor.

Başbakan Narendra Modi, yıl sonuna kadar kripto paralarla ilgili sert düzenlemeler getireceğini dile getirdi.

Hindistan Merkez Bankası başkanı Shaktikanta Das, kripto para birimleriyle ilgili düzenlenmediği takdirde finansal sistem için ciddi endişeler oluşturduğunu belirtti. Hindistan, gelecekte kendi resmi dijital para birimini kurmayı düşünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir