Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.865
% 1.44
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.865
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Three Arrows Capital’in Kurucusu Sessizliğini Bozdu

Three Arrows’un kurucu ortağı Su Zhu, Twitter’daki sessizliğini bozdu.

Zhu, kripto hedge fonunun çöküşünden bu yana attığı ilk tweet’inde, hukuk danışmanlarının tasfiye görevlileriyle çalışmaya istekli olduğunu gösteren ekran görüntüleri yayınladı.

Three Arrows Capital’in kurucu ortağı, hukuk danışmanından Three Arrows’un tasfiyecilerinin yasal temsilcilerine gönderilen e-mail’in ekran görüntülerini yayınladı ve Twitter’daki sessizliğini bozdu. Zhu, “iyi niyetli çalışma çabalarının” görmezden gelindiğini ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde sunulan yasal belgelerde, Three Arrows’un tasfiye memurlarının avukatları, Zhu ve Davies’in işlemlerde işbirliği yapmadıklarını ve yerlerinin bilinmediğini söylemişti.

Three Arrows’un hukuk danışmanlarından Christopher Daniel, müvekkillerinin fiziksel şiddet tehditleriyle ve Singapur Para Otoritesi’nden gelen çeşitli sorunlarla karşı karşıya olduğunu açıkladı.

ABD New York Güney Bölgesi İflas Mahkemesi’nde Salı sabahı bir duruşma yapılması planlanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir