Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.625
% 0.73
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.625
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Three Arrows Capital Fonu, 300’den Fazla NFT’yi Taşıdı

Blockchain analiz platformu Nansen’e göre, yüzlerce NFT, Three Arrows Capital (3AC) bağlantılı fondan Gnosis Safe adresine taşındı.

Singapur merkezli kripto hedge fonu 3AC, bu yılın başlarında Terra ekosisteminin çöküşünün ardından iflas eden kripto şirketleri arasında yer alıyor. 3AC’nin kurucu ortakları tarafından başlatılan NFT odaklı fon Starry Night Capital, farklı bir adrese NFT taşıma işlemi gerçekleştirdi.

Three Arrows Capital Fonu, 300’den Fazla NFT’yi Gnosis Safe’e Taşıdı

Three Arrows Capital (3AC) bağlantılı fon olan Starry Night Capital, 300’den fazla NFT’yi farklı bir adrese taşıdı.

Nansen’in bildirdiğine göre, 1.000 Ethereum (ETH) karşılığında satılan “Pepe the Frog NFT Genesis” de dahil olmak üzere Starry Night Capital tarafından daha önce toplanan NFT’ler, Gnosis Sade adresine taşındı.

Geçtiğimiz yıl Su Zhu, Kyle Davies ve NFT koleksiyoncusu Vincent Van Dough tarafından kurulan Starry Night Capital, yalnızca piyasadaki en çok arzu edilen NFT’lere yatırım yapmayı planlıyordu. Starry Night Capital koleksiyonunun toplam değerinin 35 milyon dolar civarında olduğu tahmin ediliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir