Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.640
% 0.63
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.640
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

THORChain, En Büyük 3. DEX Platformu Oldu!

thorchain işlem hacmi

THORChain, 1,32 milyar dolarlık işlem hacmine ulaşarak merkezî olmayan borsalar arasında Uniswap ve PancakeSwap’i geçerek önemli bir başarı elde etti.


DEX (Merkezi Olmayan Takas veya Değişim Platformu), kripto para birimlerinin ticaretini gerçekleştirmek için kullanılan merkezî olmayan bir finansal platformu ifade eder.

DefiLlama’ya göre, geçtiğimiz hafta THORChain’in işlem hacmi 1,32 milyar dolara ulaşarak sırasıyla 10,85 milyar dolar ve 2,77 milyar dolarla Uniswap ve PancakeSwap’in ardından üçüncü sırada yerini aldı.

Ayrıca THORChain’in son 24 saatlik işlem hacmi de PancakeSwap’dan 50 milyon dolar daha fazla noktaya ulaştı.

Son bir ay içinde THORChain’in kendi token’ı olan Rune, yaklaşık %250’lik bir değer artışı gösterdi. Bu etkileyici yükseliş, projenin popülerliği ve piyasadaki güçlü performansıyla dikkat çekiyor. Rune, kullanıcılar ve yatırımcılar arasında artan ilgiyle birlikte belirgin bir değer kazanmış gibi görünüyor.

THORChain’in Curve Finance’i de geride bırakma süreci, başlangıçta 2023’ün sonuna kadar olacağını tahmin eden THORChain çekirdek geliştiricisi Chad Barraford’un beklentilerinin ötesinde bir hızla gerçekleşti.

Barraford, bu gelişmeyi paylaşarak, “Evet, öngördüğümden çok daha hızlı oldu. Sadece 2 ay yerine sadece 2 gün sürdü,” şeklinde bir tweet attı.


Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir