Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.637
% 1.36
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.637
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

The Sandbox, Türkiye İçin LAND Satış Sürecini Başlattı!

sandbox nedir sandbox turkishverse arazi satışı

The Sandbox, Turkishverse platformunu kullanarak Türk kültürünü, tarihini, önde gelen isimlerini ve markalarını küresel ölçekte tanıtmaya yönelik bir girişimde bulunmaya karar verdiğini duyurdu.


▪️ NFT’leri de içinde barındıran The Sandbox adlı oyna-kazan projesi, sadece birçok ülkede değil, aynı zamanda Türkiye’de de etkinliklerini hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor.

▪️ Bu projenin günümüzdeki odak noktası ise Türk kültürünü, zengin tarihini, öne çıkan isimlerini ve ulusal markalarını, geniş kapsamlı Turkishverse platformu aracılığıyla küresel bir izleyici kitlesiyle paylaşmaya hazırlandığı yönünde açıklamalar yapıldı. Bu sayede hem Türkiye’nin zengin mirası hem de yenilikçi sanal dünya bir araya getirilerek önemli bir köprü kurulması hedefleniyor.

▪️ Ayrıca, The Sandbox’ın yakında Turkishverse adı altında toprak (LAND) satışları gerçekleştireceği de duyuruldu. Bu adım, projenin Türkiye’deki etkileşimi ve katılımı daha da derinleştirmeyi amaçlıyor.

sandbox türkiye
▪️ Yapılan duyurulara göre, kullanıcılar söz konusu LAND satışı aracılığıyla Türkiye’nin ünlü isimleri, popüler dizileri ve markalarına komşu olma fırsatını yakalayabilecekler.

▪️ Ayrıca, bu oyna-kazan projesinin sunmuş olduğu LAND satışlarının önde gelen büyük markalarla birlikte sunulduğunu da vurgulamak önemlidir. Bu bağlamda, LAND satın alma şansına sahip olan kullanıcılar, söz konusu markaların dünya çapındaki tanınırlığı sayesinde daha avantajlı ve kazançlı bir konumda bulunma şansına sahip olabilirler.

▪️ Bu gelişmenin, kullanıcıların hem sanal dünyada ilgi çekici deneyimler yaşamasına hem de tanınmış markaların etkisiyle daha büyük kazançlar elde etmesine katkı sağlaması bekleniyor.

▪️ 23 Ağustos’ta Türkiye Saati 18:00’de başlamış olan Turkishverse LAND Satışı çekilişi için öncelikle katılımcıların çekilişe girmeleri gerektiği önemle vurgulandı.

▪️ Çekilişe dahil olabilmek için kullanıcıların cüzdanlarında 1011 SAND tutmaları gerekiyor; ayrıca Premium LAND için ise 4683 SAND’e sahip olmaları gerekmektedir. Ayrıca, çekilişte başarılı olan kullanıcılar, 31 Ağustos’ta Türkiye saatiyle 15:00’te metaverse üzerinden arazilerini satın alma fırsatını yakalayacaklar.

Anlık Haberlere En Hızlı Şekilde Ulaşmak İçin Buraya Tıklayın


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir