Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

The Graph Coin (GRT) Nedir?

The Graph, Ethereum’dan başlayarak blok zincirlerinden veri indekslemek ve sorgulamak için var olan merkeziyetsiz bir protokoldür.

The Graph Nedir?

The Graph, Ethereum ve IPFS gibi ağlar için veri sorgulamak için bir indeksleme protokolüdür. Sembolu GRT olan The Graph Coin, üç operatör ve tüketici arasındaki işi koordine etmek için gerekli olan ağın yerel token’ıdır. The Graph, doğrudan sorgulanması zor olan verileri sorgulamayı mümkün kılmaktadır. Bilgi erişimini kolaylaştırmak için çeşitli blok zinciri uygulamalarından veri toplamak, işlemek ve depolamak için kullanılan açık kaynaklı bir yazılımdır.

Ethereum blok zincirinde başlatılan protokolün amacı geliştiricilere yardımcı olmaktadır. Platform, geliştiricilerin merkeziyetsiz uygulamaların (d’App) verimliliğini artırmasına yardımcı olmayı hedeflemektedir. Ağa hizmet sağlayan ve dizin oluşturucu olarak da tanımlanan The Graph kullanıcıları, verilerin işlenmesine yardımcı olmaktadır. Ayrıca kullanıcılar, verilerin uygulamalara iletilmesinde de görev almaktadır.

The Graph (GRT) Coin Nedir?

The Graph (GRT) Coin, üç operatör ve tüketici arasındaki işi koordine etmek için gerekli olan ağın yerel token’ıdır. Kullanıcıların veri sunmak veya almak için protokole kendilerinin katılmasını sağlamaktadır. Token, ağın ekonomik güvenliğinin yanı sıra verilerin bütünlüğünü sağlamak için gereklidir.

The Graph (GRT) Coin, güvenilir fiyat beslemesi, işlem hacmi ve likidite verileri gibi endeksleme ve küratörlük hizmetleri sağlamak için endeksleyiciler, küratörler ve yetki verenler tarafından kilitlenmektedir. The Graph (GRT) Coin, blok zincirlerinden veri indekslemek ve sorgulamak için merkezi olmayan bir protokol olan The Graph’a güç veren Ethereum token’ıdır. Ağı güvence altına alatan GRT, verilerin bütünlüğünü sağlamada kullanılmaktadır. Dizin oluşturucu, rolünü yerine getirmek için GRT stakede etmeli ve karşılığında ağdan ücret almalıdır.

The Graph (GRT) Coin Nasıl Alınır?

The Graph (GRT) Coin, çok sayıda kripto para borsasında işlem görmektedir. Projeye yatırım yapmak isteyen kişiler, projenin işlem gördüğü borsalardan birinde hesap açmalıdır. The Graph (GRT) Coin’in işlem gördüğü borsalar; Binance, OKX, Bybit, BTCEX ve FTX olarak sıralanabilir. Projeye yatırım yapmak isteyen kullanıcıların, seçtikleri borsalardan birinde hesap açmaları gerekmektedir.

The Graph (GRT) Coin Fiyatı

Şu anda 1 The Graph 1.54 TL TL‘den işlem görüyor. Ayrıca 1 The Graph 0.082733 $ dolardır.

The Graph fiyatı son 24 saatte -7.34% değişim ile şu anda 1.54 TL TL‘den işlem görmektedir.

Son 24 saatteki The Graph hacmi 74,739,567 $ dolar ve kripto para biriminin piyasa değeri ise 610,775,313 $ dolardır.

The Graph (GRT) Coin Grafik

The Graph (GRT) Coin, blok zincirlerinden veri indekslemek ve sorgulamak için merkezi olmayan bir protokol olan The Graph’a güç veren Ethereum token’ıdır. Kullanıcılar için The Graph (GRT) Coin grafiği…

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir