Kriptolar:
29537
Bitcoin:
$64.257
% 1.10
BTC Dominasyonu:
%53.3
% 0.09
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 0.05
Korku & Açgözlülük:
69 / 100
Bitcoin:
$ 64.257
BTC Dominasyonu:
% 53.3
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Tevaera, 5 Milyon Dolarlık Yatırım Topladı

Tevaera, Ethereum Layer 2 zkSync Era üzerinde çalışan bir web3 oyun firması, tohum ve özel finansman olmak üzere toplamda 5 milyon dolar topladı. Bu fonun bir kısmı, Tevaera’nın ekibini genişletmek ve firmanın ortak kurucularından biri olan Gav Negi’nin ifadesine göre, zkSync üzerinde bir Layer 3 oyun zinciri başlatmak için kullanılacak.

5 milyon dolarlık bu tohum ve özel finansman turunu, Laser Digital ve Nomura Group öncülüğünde gerçekleşti. Tur ayrıca Hashkey Capital, Fenbushi Capital, Matter Labs, Draper Dragon, Crypto.com Capital, Cogitent Ventures, Faculty Group, DWF Labs, Morningstar Ventures, DCF God, Momentum, GBV, Selini, Mapleblock, Coinswitch, GD10 Capital, Aquanow ve diğer birçok yatırımcının da katılımını sağladı.

Tevaera’nın hedefi, yıl sonuna kadar 2 milyon oyuncuyu ve 12 oyun geliştiricisini Tevaera’ya çekmek. Gav Negi, bu finansmanın, zkSync üzerinde ZK Stack destekli bir oyun ekosistemi inşa etme yol haritasını hızlandırmak için önemli bir kilometre taşı olduğunu belirtti.

Tevaera, web3 oyunlar sunar, bunlar arasında bir fantastik strateji oyunu olan “Guardian Islands” ve çok oyunculu bir yarış oyunu olan “Teva Run” bulunur. Ayrıca, bir NFT pazarı ve merkezi olmayan bir borsa da sağlar. Tevaera’nın web sitesine göre, firma 850.000’den fazla oyuncuya ve neredeyse 2,5 milyon kullanım amacı NFT’ye sahiptir.

Tevaera, Ethereum’da işlemleri toplu hale getirip kaydeden, sıfır bilgi kanıtlarını kullanan bir Layer 2 protokolü olan ana ağ zkSync Era’yı başlattı. zkSync Era aynı zamanda bir zkEVM’dir, yani Ethereum Virtual Machine ile uyumlu olan sıfır bilgi kanıtlarını kullanan bir protokoldür. zkSync Era, sıfır bilgi kanıtlarını kullanan bir blockchain odaklı teknoloji yığını olan ZK Stack’in bir parçasıdır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir