Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.479
% 0.86
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.479
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Tether ve Circle 65 Milyon Doları Dondurdu!

Circle ve Tether

Stablecoin şirketleri olan Circle ve Tether, Multichain‘de çalınan varlıklarla ilgili 65 milyon dolar değerindeki varlığı dondurdu.

Geçtiğimiz günlerde Multichain MPC köprüsüne yapılan hack saldırısı sonucu yaklaşık olarak 120 milyon dolar değerinde kripto para çalındığı iddia ediliyor. Stablecoin “USDT ve USDC” yaratıcıları Circle ve Tether şirketleri, yaşanan olaylarla ilgili Multichain’den aktarılan 65 milyon dolar değerindeki kripto parayı dondurdu.

Multichain, 6 Temmuz tarihinde milyonlarca dolar değerinde kripto paranın henüz açıklanmayan bir açıktan dolayı transfer edilmesinin ardından faaliyetlerini askıya almıştı.

İlgili haber yazısını okumak için tıklayın

Multichain MPC köprüsündeki hack saldırısı sonucunda Stablecoin ihraççı firmaları Circle ve Tether, 65 milyon dolar değerin üzerinde kripto para varlığını dondurdu.

Multichain’den gelen kripto paralar şu anda dondurulmuş halde.

OxScope’a göre, saldırının ardından 63,2 milyon USD Coin alan 3 adres dondurulmuş halde. Fantom şirketinden gelen raporda ise, 2,5 milyon dolar değerinden fazla Tether bulunduran 2 adres Etherscan tarafından “Şüpheli adresler” kategorisinde girerek donduruldu. 

 

6 Temmuz tarihinde yapılan hack saldırısı sonucunda Fantom köprüsüyle birlikte Dogechain, Moonriver, Kava ve Conflux ekosistemleri etkilenerek 125 milyon değerindeki kripto para birden fazla adrese çekildi.

Şirket olayın ardından Twitter adreslerinden geri dönüş tarihi belirtmeden mevcut hizmetlerinin askıya ayrıldığını duyurdu. Ayrıca kullanıcılarına, “Lütfen Multichain köprüleme hizmetini şimdi kullanmayın” uyarısında bulundu.

Olayın nedenini hala açıklamayan şirket, “Tüm köprü işlemlerinin kaynak zincirinde takılı kalacağını” söyledi.,

İçeriklerimizden en hızlı şekilde yararlanmak için Google Haberler kısmından bizi takip etmeyi unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir