Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.629
% 1.13
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.629
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Tesla CyberTruck için Dogecoin Ödemeleri Alcak!

Tesla CyberTruck için Dogecoin Ödemeleri Alcak! Tesla, müşterilerinin yeni Cybertruck modelleri için Dogecoin (DOGE) ile ödeme yapmalarına olanak sağlamak için web sitesini sessizce güncelledi.

Site kodları incelendiğinde, DOGE entegrasyonu ile ilgili birçok yeni kodun olduğu görülüyor. Ancak bu değişiklik resmi olarak duyurulmadı, şu anda sadece web sitesinde kodlanmış bir bilgi olarak yer alıyor ve DOGE ile ödeme yapmak şu an için mümkün değil.

Bu, Tesla’nın Dogecoin’i bir ödeme şekli olarak kabul ettiği ilk sefer değil. Daha önce Tesla, Dogecoin ile çocuklar için bir ATV için ödeme yapma olanağı eklediğinde, DOGE fiyatı önemli bir artış göstermişti. Ancak ertesi gün fiyat düşmüştü. Tesla’nın Cybertruck ile yolculuğu uzun bir yolculuk oldu. İlk üretim adayı Cybertruck, ilk duyurulmasından yaklaşık dört yıl sonra ve üretimin başlaması planlandıktan iki yıl sonra Temmuz ayında tamamlandı. Geçtiğimiz yıl CEO Elon Musk, Cybertruck üretiminin 2023’e ertelenmesinde bir faktör olarak bileşenlerin tedarikini etkileyen tedarik zinciri sıkıntılarını göstermişti.

Tesla CyberTruck

Dikkatinizi çekebilir: Bitcoin ve Kripto paralarda Son Durum!

Dört yıllık gecikmeler ve yanlış adımların ardından Tesla Cybertruck nihayet geldi. Musk, şirketin Austin, Teksas’taki fabrikasında bir teslimat etkinliğine ev sahipliği yaptı ve burada aracın çekme yeteneklerini, kurşun geçirmez kapılarını ve düz hat hızını vurguladı. Etkinlikte birkaç müşteri Cybertruck’larını teslim aldı, ancak kapıyı açmak biraz zor oldu. Etkinliğin ardından şirket, web sitesinde aracın özellikleri, fiyatı ve daha fazlası hakkında güncellenmiş ayrıntılar yayınladı.

Elon Musk daha önce Bitcoin ile Tesla otomobil ödemesi kabul ediyordu ancak çevre endişelerini öne sürerek bu ödeme türünü iptal etmişti. Tesla’nın Cybertruck için Dogecoin’i bir ödeme şekli olarak kabul etmesi, DOGE fiyatında önemli bir artışa neden olabilir. Ancak, Tesla’nın DOGE ödemelerini resmi olarak duyurmadan önce fiyatın nasıl tepki vereceğini söylemek zor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir