Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.288
% 1.82
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.288
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance, Bu Altcoin’i Yeniden Markalaştırdı!

binance tvk vanry token takası

Binance, TVK ile  VANRY token takası işleminin tamamlandığını ve kullanıcılar tarafından yapılan işlemlerin başlatıldığını açıkladı.


Binance, kendini ve kullanıcıların deneyimlerini geliştirmeye devam ediyor. Ayrıca, çeşitli kripto varlıklarını destekleme ve yeni özellikleri entegre etme konusunda da aktif adımlar atıyor.

Bu borsa üzerinde yakın zamanda gerçekleşen haber doğrultusunda yapılan bu Token takasının başarıyla tamamlanmasıyla birlikte kullanıcılar artık Binance platformuna Vanar (VANRY) tokenlarını yatırıp çekebileceği söylendi.

Vanar’a (VANRY) geçiş, Virtua (TVK) desteğinin sona ermesiyle birlikte gerçekleşti. TVK tokenlarının para yatırma ve çekme işlemleri artık Binance borsasında yapılamayacak.

Vanar (VANRY), token yolculuğunda yeni bir aşamayı temsil ediyor ve Binance ekosistemindeki kullanıcılar için potansiyel fırsatları beraberinde getiriyor. Bu yeni dönemde, Vanar’ın sunduğu özellikler ve kullanıcı avantajları konusunda daha fazla bilgi almak için Binance’in resmi iletişim kanalları ve kaynakları incelenebilir.

Ayrıca kullanıcılar, yeniden markalaşma süreçleri ve Vanar’ın getirdiği avantajlar hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek veya özel sorular sormak için Binance’in resmi iletişim kanallarına başvurabilirler. Bu kaynaklar, kullanıcılara doğru ve güncel bilgilerle Vanar tokenıyla ilgili en güncel gelişmeleri takip etme imkanı sunacaktır.

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir