Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.590
% 0.61
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.590
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Terra Luna Web Sitesini Dondurdu!

Terra Luna geliştiricileri tarafından geçtiğimiz günlerde bir uyarı verildi. Uyarı web sitenin hack saldırısına maruz kalmasıyla ilgiliydi. Yayınlanan uyarıya göre, hacker saldırıyı başarıyla gerçekleştirmeği başarmıştı.

Bunun ardında belirli aralıklarla Katman 1 blokzinciri projesi Terra Luna’nın web sitesinde çökme ve duraksamalar oluşmaya başladı. Web sitenin bu nedenli durmayla karşılaşmasının nedeni kullanıcıları scam ve phishing saldırılardan korumak olduğu belirtildi.

Dikkatinizi çekebilir: İşsizlik Oranı ve Tarım Dışı İstihdam Verilerinin Bitcoin İçin Etkileri!

Bugün, 22 Ağustos tarihinde Terra resmi olarak bununla ilgili paylaşımda bulundu. Paylaşımda “The Terra(dot money domain’inin başarılı bir şekilde dondurulduğu söylendi. Yeniden çözümlendirmenin hala bakımda olduğu da belirtilerek bunun kullanıcıları olası bir scam’dan korumak amacıyla yapıldığını söylediler.

Terra Luna bunun dışında, kullanıcıların Foundation tarafından resmi olarak bir gönderi gelene kadar, yukarıda bahsi geçen domain altındaki tüm sitelerle bağlantılarını bitirmeleri ile ilgiliydi.

Terra's LUNA surpasses Ethereum: Become Second-Largest Staked Asset - The Coin Republic

Son olarak, ekibin sorunu gidermek için üzerinde çalıştığını da söyledi. Gecikmeler olabilir, bunun da nedeni bazı üçüncü taraf yanıtlarıyla alakalı olacağını da ekledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir