Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.012
% 2.17
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.012
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Terra (LUNA) Büyük Şirketle Görüşüyor: Yatırım Yapabilir!

GAM Holding, Terra’ya ve bozulan ekosistemine yardım sunan ilk dünya devi olarak ortaya çıktı. Terra ve iki yerel kripto para biriminin değerinin düştüğü son fiyaskonun ardından, projenin arkasındaki kuruluşlar dışarıdan yardım arayacaklarını söyledi. Yardım sunmak için adım atan ilk eski finansal şirketlerden biri, İsviçreli varlık yöneticisi GAM Holding AG oldu.

GAM Holding Terra’nın can simidi olacak mı?

40 yıllık şirketin resmi basın açıklamasına göre, Terraform Labs ile “Luna stablecoin’ini (UST) desteklemeye yardımcı olmak” için müzakerelere başladığı belirtiliyor. GAM, “mevcut satış sırasında UST’nin fazla arzını yutmak” için 2 milyar ila 3 milyar dolar arasında yatırım yapmasının “beklendiğini” söyledi. Bunun da UST stablecoin’ini ABD dolarına karşı canlandırması bekleniyor. GAM CEO’su Peter Sanderson, aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Siyah kuğu olayları piyasaları etkilediğinde, fırsatlar çiçek açar. UST’nin son faaliyetlerinde fırsat görüyoruz ve Terra’nın daha geniş stratejisinde umut görmeye devam ediyoruz.

Genel merkezi Zürih’te bulunan GAM’ın yönetimi altında 95 milyar doların üzerinde varlık bulunuyor. Ayrıca SIX Swiss Exchange’de halka açık olarak listelenmiştir. Hamle, Terra’nın UST sabitlemesini desteklemek için özel sermaye yardımına başvurduğuna dair raporların ortasında geldi. Blockchain’in 1,5 milyar doların üzerinde para istediği bildirildi.

Terra ağında işlemler durduruldu

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere UST’nin algoritmik doğası ve LUNA ile olan ilişkisi nedeniyle, stablecoin dolar karşısında değerini kaybetmeye başladığında, yatırımcılar LUNA ile arbitraj yaparak sistemden yararlanmaya başladılar. Bu, muazzam bir satış baskısına yol açtı ve bu da akıllara durgunluk veren bir fiyat düşüşüne neden oldu. LUNA bir hafta önce 80 doların üzerinde işlem görüyordu, ancak bu satırları yazarken 0.000055 dolardan el değiştiriyor. Birçok borsa ticareti durdurdu ve Terra saatler önce Blockchain’inde işlemlerin durduğunu duyurdu.

Duyurudan önce Terra, ana tokenlerindeki kaybı kapatmak için Blockchainini durdurmuştu. Ağ, son bir günde ikinci kez durduruldu ve zincirde henüz ticarete devam edilmiyor. Yine de, önlemlerinin şimdiye kadar etkisiz olduğu düşünülüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir