Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.206
% 1.32
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.206
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

SHIB ve Bu 11 Altcoin’den Müjde: 2 Borsa Listeliyor!

Coinbase, saklama hizmetleri desteğini çeşitli altcoin’lere genişleterek kripto ayak izini genişletmeye devam ediyor. Bu sırada Shiba Inu (SHIB) nihayet Orta Doğu’nun önde gelen kripto borsalarından biri olan Rain’de listelendi. İşte detaylar…

Coinbase, custody platformuna yeni altcoin’ler ekliyor

ABD merkezli kripto para borsası yeni bir duyuruda, Coinbase Custody soğuk depolama güveninin bir parçası olan 200’den fazla varlık listesine dokuz kripto para birimi eklediğini söyledi. Coinbase Custody, büyük parası olan kurumsal yatırımcılar için bir saklama hizmetidir. New York Eyaletinde kiralanmıştır ve müşterilere büyük miktarda kripto para depolamak için oldukça güvenli bir yol sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Coinbase’in custody hizmetine eklenenler ise şu şekilde: Ethernity Chain (ERN), Transfer Token (TTT), Dopex (DPX), Status Network (SNT), Polyswarm (NCT), inSure DeFi (SURE), RedFOX Labs (RFOX), My Neighbor Alice (ALICE) ve Aergo (AERGO).

SHIB, Orta Doğu borsasında listeleniyor

Bu sırada Shiba Inu (SHIB) Orta Doğu’nun önde gelen kripto borsalarından Rain’de listelendi.  Küresel kripto piyasası ne zaman bir düşüş yaşasa, SHIB topluluğu bazı büyük haberlerle neşelendiriyor. Orta Doğu’nun en büyük kripto borsası Rain, sonunda ticaret amacıyla Shiba Inu tokenını listeledi. Duyuru tweet yoluyla kamuoyuna duyuruldu. Duyuru, Shiba Inu’nun fiyatının Perşembe günü yüzde 31’den fazla düşmesinin ve 0,00000952 dolarda bulunan en kritik destek seviyesine ulaşmasının ardından geldi.  Açıklamanın ardından SHIB, fiyatlarda güçlü bir toparlanma yaşadı ve yazım sırasında yüzde 25’e yakın bir artış ile işlem görüyor.

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Bahreyn merkezli Rain, ilk olarak Mart ayında Shiba Inu topluluğuna SHIB’in listelenmesi hakkında düşüncelerini sordu. Shib topluluğu şüphesiz EVET dedi. En popüler köpek temalı kripto para biriminin yanı sıra, en hızlı büyüyen kripto borsası ayrıca Wrapped Bitcoin (WBTC) ve PAX Gold’u (PAXG) kullanıcıları için ticarete hazır hale getirdi. Platform ayrıca kanatlarını Orta Doğu’nun ötesine genişletmeye ve diğer Asya ülkelerinde ticaret hizmetleri sunmaya çalışıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir